mübarek Kadir gecemiz kutlu olsun

mübarek Kadir gecemiz kutlu olsun

mübarek Kadir gecemiz kutlu olsun

MÜBAREK KADIR GECEMİZ KUTLU OLSUN

BAŞKAN GÜLER’DEN KADİR GECESİ MESAJI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Güler, Kadir Gecesi’ne ulaşmanın heyecan ve coşkusunu yaşadıklarını belirterek mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan ayının son günlerini idrak etmekteyiz. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Bütün insanlık için hidayet rehberi olan Kur'an-ı Kerim'in bu gecede indirilmeye başlanmış olması, Kadir Gecesi'ni diğer bütün zaman dilimlerinden üstün kılan özelliğidir.

Bu gece Kuran’ın övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir.

Birlik beraberliğe kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek gecelerin önemi büyüktür. Bu vesile ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının manevi anlamda en yoğun duygularla yaşandığı bu gecenin ülkemize, İslam alemine ve dünyaya sağlık, barış ve huzur getirmesini arzu ediyor, milletimizin ve Ordulu hemşehrilerimin Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik ediyorum.”

img-0011.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.