Miniklere Muhasebe Anlatıldı

Miniklere Muhasebe Anlatıldı

Ordu SMMM Odası Sekreteri Bahadır Baş, Oda Denetleme Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra, Oda Disiplin Kurulu Üyesi Gülizar Çakmak, Oda Basın Yayın Komisyon Başkanı Ender Sönmez ve Oda Üyesi Cağla Enginyurt minik öğrencileri ziyaret etti.

MİNİK ÖĞRENCİLERE MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULUNDA “MUHASEBE” MESLEĞİ ANLATILDI21273

Ordu SMMM Odası 1-7 Mart Muhasebe Haftası  etkinlikleri kapsamında Ordu Merkez İlköğretim Okulunda ilköğretim öğrencilerine “Muhasebe Mesleğini” anlattı.

Ordu SMMM Odası Sekreteri Bahadır Baş, Oda Denetleme Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra, Oda Disiplin Kurulu Üyesi Gülizar Çakmak, Oda Basın Yayın Komisyon Başkanı Ender Sönmez ve Oda Üyesi Cağla Enginyurt minik öğrencileri ziyaret etti.

Ordu SMMM Odasından gelen konukları,  Ordu Merkez İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Uğur Yılmaz karşıladı.21275

Birlikte 6-G sınıfı öğrencilerine Muhasebe Mesleği anlatılmak üzere sınıfa geçildi. İngilizce Öğretmeni Serpil Karakış’a Muhasebe Haftası nedeni ile çiçek takdim edildi.

Oda Sekreteri Bahadır Baş öğrencilere muhasebe mesleği ile ilgili çeşitli bilgiler sundu. Özellikle muhasebe mesleğinin sorumluluğunu sayın Ordu Valimiz Orhan Düzgün’ün sözleri ile hatırlattı.”Muhasebeci, Mali Müşavirler vergi hesaplarken 74 milyonun sorumluluğunu taşıyor” sözlerinde olduğu gibi muhasebe mesleği icra edenlerin adaletli ve dengeli bir çalışma yaptıklarını ve sorumluluk gerektiren bir meslek olduğu ifade edildi. 21276

Diğer katılımcılar da öğrencilere muhasebe mesleğini icra edenlerin hangi işleri yaptıkları konusunda çeşitli örnekler sundu. Sınıfta bazı öğrencilerin ilerde bizlerde mali müşavir olmak istiyoruz sözleri tebessümle karşılandı.

Meslek tanıtımından sonra öğrencilere çeşitli hediyeler verildi ve birlikte öğrencilerle sıcak bir sohbet gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.