MEDITECH KONUKLARI RESİM ÖĞRETMENLERİ!

MEDITECH KONUKLARI RESİM ÖĞRETMENLERİ!

Karma sergide Aysel Yılmaz (Büyük Ata İlköğretim Okulu), Ayşe Yılmaz (Merkez İlköğretim Okulu), Ayşegül Silahçı (Ali Rıza Demircan İlköğretim Okulu), Ercan Öztürk (Sakarya İlköğretim Okulu), Hakkı Aran (Sakarya İlköğretim Okulu), Erkan Demirbağ (Dumlupına

AVRASYA MEDITECH SANAT GALERİSİNİN YENİ KONUKLARI: RESİM ÖĞRETMENLERİ!

Geçtiğimiz ay Avrasya Özel Medi-Tech Hastanesi bir ilke imza atmış ve 30 Ekim 2010 Cumartesi günü geniş bir katılımla Avrasya Medi-Tech Sanat Galerisi’nin açılışını gerçekleştirmişti.

Her ay bir özgün sergi ile yılda 12 sergiye ev sahipliği yapacak olan galerinin bu ayki konukları Fatsa’da çeşitli okullarda görev yapan resim öğretmenlerimiz.

Karma sergide Aysel Yılmaz (Büyük Ata İlköğretim Okulu), Ayşe Yılmaz (Merkez İlköğretim Okulu), Ayşegül Silahçı (Ali Rıza Demircan İlköğretim Okulu), Ercan Öztürk (Sakarya İlköğretim Okulu), Hakkı Aran (Sakarya İlköğretim Okulu), Erkan Demirbağ (Dumlupınar İlköğretim Okulu), Zehra Halıcı (Anadolu Öğretmen Lisesi), Kemal Altuntaş (Atatürk İlköğretim Okulu), Nurdan Yılmaz Karadeniz (Hatice Bahaettin Şener İlköğretim Okulu), Pamuk Çağlar (Fatsa Anadolu Lisesi), Sebahat Yılmaz (Bolman Lisesi), Selma Altan (Bolaman İlköğretim Okulu), Sevda Duran (Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu), Gamze Halat (Fatsa Kız Teknik ve Meslek Lisesi), Şenol Yelekçi(Ilıca Yatılı İlköğretim Bölge Okulu) ve Necati Dur’un (M.Necati Çetinkaya İlköğretim Okulu) eserleri yer almaktadır.

Galeri kasım ayı boyunca da Ressam Bünyamin Kara’nın Fatsa ve çevresinin doğal kültürel zenginliklerini konu alan natüralist eserlerinin yer aldığı “Yeşil Nefes” başlıklı resim sergisine ev sahipliği yapmıştı. Önümüzdeki günlerde Kara’nın eserlerinin hastanenin koridorlarına ve hasta odalarına asılarak hastane bünyesinde kalacağı bildirildi.

1-31 Aralık tarihleri arasında pazar hariç her gün 09-17 saatleri içinde ücretsiz olarak ziyaretçilere açık olan sergi, aynı zamanda www.meditech.com.tr  adresinden de  görüntülenebilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.