Kumrulular Pikniği 3 Haziran’da

Kumrulular Pikniği 3 Haziran’da

İstanbul’da birbirinden habersiz yaşayan Orduluların kaynaşması adına pikniğin önemli bir yeri olduğuna değinen Kumrulular Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Faruk Hatipoğlu, “Memleketlerinden kopup gelen Kumruluların kaynaşması ve birbirlerini

Geleneksel Kumrulular Pikniği 3 Haziran’da

Her yıl binlerce Kumrulu’yu bir araya getiren Geleneksel Kumrulular Pikniği 3 Haziran 2012 Pazar Günü yapılacak.

Ordu ve İstanbul da yaşayan binlerce kişinin katılması beklenen organizasyon Kemerburgaz Piknik alanında gerçekleştirilecek.

Sanatçılar Gökmen Seyhan Çek ve Karadeniz Ateşi’nin konserleriyle renklenecek piknikte çocuklar da unutulmadı. Palyaço ve kukla gösterileri ile yarışmalar minikleri bekliyor.

İstanbul’da birbirinden habersiz yaşayan Orduluların kaynaşması adına pikniğin önemli bir yeri olduğuna değinen Kumrulular Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Faruk Hatipoğlu, “Memleketlerinden kopup gelen Kumruluların kaynaşması ve birbirlerini tanımaları anlamında piknik organizasyonlarını önemsiyoruz. Unutulmaya yüz tutmuş kültürlerimizi, yöresel geleneklerimizi piknik etkinlikleriyle yaşatma gayreti içindeyiz. İstanbul’dan olduğu kadar Ordu ve Anadolu’nun çeşitli illerinden Hatta Almanya gibi Avrupa ülkelerinden dahi pek çok hemşerimiz düzenlediğimiz piknikte bir araya gelip hasret gideriyor” diye konuştu.

Piknik için aylar öncesinden hazırlanan yetkililer, hiçbir aksilik yaşanmaması için her türlü ayrıntıyı da düşündü. Kumrulular Pikniği bu yıl da Kirazlıbent Mevkii Kemerburgaz’da gerçekleştirilecek.

ADRES: Bahçeköy Yolu üzeri, Kirazlıbent Mevkii, Kemerburgaz - Eyüp /

Yol Tarifi için: 0532 485 79 62 / 0535 340 09 08 / 0537494 00 77 nolu telefonları arayabilirsiniz

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.