Kumrulular Derneği Burs Arıyor

Kumrulular Derneği Burs Arıyor

derneğimiz, 2010-2011 eğitim öğretim yılında 150’ye yakın üniversite öğrencisine burs vermiştir. Bu eğitim desteğinin devam etmesi amacıyla 2011-2012 eğitim öğretim döneminde üniversiteyi kazanan gençlerimize destek olmak amacıyla burs toplama dönemimiz b

 

KUMRULULAR DERNEĞİ  İŞ ADAMLARINDAN ÖĞRENCİLER İÇİN BURS DESTEĞİ BEKLİYOR

Kumrulular Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Dinleyici, eğitim öğretim sezonunun açılması nedeniyle bir açıklama yaptı. Dinleyici açıklamasında, “Son iki yıldır genç ve dinamik yönetimle yoluna devam eden derneğimiz, 2010-2011 eğitim öğretim yılında 150’ye yakın üniversite öğrencisine burs vermiştir. Bu eğitim desteğinin devam etmesi amacıyla 2011-2012 eğitim öğretim döneminde üniversiteyi kazanan gençlerimize destek olmak amacıyla burs toplama dönemimiz başlamıştır. Üniversite okumanın her geçen gün zorlaştığı ve öğrenci masraflarının artmasını  göz önünde bulundurarak bu konudaki çalışmalarımızı  iş adamlarımız ve hayırseverlerin desteğiyle sürdürmekteyiz. İstanbul merkezli bir dernek olmamız nedeniyle önceliğimiz İstanbul’daki üniversiteleri kazanan öğrencilerimize burs desteği sağlamaktır. Amacımız Kumrumuzdan çıkıp Türkiye’nin dört bir yanında üniversite eğitimi gören öğrencilerimize destek olmaktır” şeklinde konuştu.

kumrulular-piknik-1.JPG

Somali’ye, Afrika’ya gösterilen hassasiyetin eğitim alanında da gösterilmesi gerektiğini dile getiren Dinleyici, “Dünyanın en zor ve meşakkatli işinin insan yetiştirmek olduğu bilincinde olan derneğiniz. Bu hedefe doğru her yıl daha sağlam adımlarla ilerlemekteyiz. Derneğimizden burs alıp, iş yaşantısına adım atmış bursiyerlerimizin de bize destek olmasını bekliyoruz. Bu hayalin gerçekleşebilmesi siz değerli eğitim gönüllülerinin elinde olduğunu hatırlatır desteğinizin sürmesini temenni ederiz. Yeterli burs toplandığında ise burs başvurularını önümüzdeki aylarda almaya başlayacağız” ifadelerini kullandı. 

Burs çalışması için irtibat: 0532 205 66 99 - 0533 471 08 80 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.