Kızılelma Şenliği 8-9 Eylülde

Kızılelma Şenliği 8-9 Eylülde

Belediye Başkanı İsa DEMİRCİ’ nin başkanlığında; Festival Komitesi, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle muhtarları ve Belde Esnafı ile festival öncesi hazırlıklarının gözden geçirildiği ve son durumun değerlendirildiği bir toplantı düzenlendi. Toplantıda ko

Bu yıl 8-9 Eylül tarihlerinde 3’sü yapılacak olan Yayla ve Turizm Festival hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Kızılelma Şenliği 8-9 Eylülde

Festival hazırlıkları kapsamında Belediye Başkanı İsa DEMİRCİ’ nin başkanlığında; 20688Festival Komitesi, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle muhtarları ve Belde Esnafı ile festival öncesi hazırlıklarının gözden geçirildiği ve son durumun değerlendirildiği bir toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı İsa DEMİRCİ; “Bu yıl 8-9 Eylül tarihlerinde 3’sünü yapacağımız Yayla ve Turizm Festivalimiz  için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Beldede iki defa yaptığımız festivaller birbirinden güzel oldu. Beldemizin tanıtımına büyük katkısı olmaktadır. Her yıl Beldemize ve festivalimize gelen misafir sayısı gözle görülür bir şekilde artmaktadır. Beldemiz gurbetçilerinin de yapılmasını istediği festivale herkes katkı veriyor.

Beldemizin özelliklerini, güzelliklerini bölgeye tanıtıyoruz. Birbirinden renkli etkinliklerin yapılacağı festivalimize tüm bölge halkını davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.