Kitap Fuarı 24 Martta Açılıyor

Kitap Fuarı 24 Martta Açılıyor

"Ordu 2. Karadeniz Kitap Fuarı"nın, Ordu Kültür Sanat Merkezi (OKSM)'nin bitişiğindeki özel mülkiyete ait olan 2.000 m2'lik kapalı alana sahip 3 ayrı girişi olan alanda yapılacağını belirten Vali Orhan DÜZGÜN, bu yıl düzenlenecek "Ordu 2. Karadeniz Kitap

Kitap Fuarı 24 Martta Açılıyor

 

Vali Orhan DÜZGÜN, Ordu Valiliğince 49.Kütüphane Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen "Ordu 2. Karadeniz Kitap Fuarı"nın 24-31 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini söyledi.
kitap-fuar-ordu-kitapfuarı-400.jpg
"Ordu 2. Karadeniz Kitap Fuarı'nın Onur Yazarı Hilmi YAVUZ"

"Ordu 2. Karadeniz Kitap Fuarı"nın, Ordu Kültür Sanat Merkezi (OKSM)'nin bitişiğindeki özel mülkiyete ait olan 2.000 m2'lik kapalı alana sahip 3 ayrı girişi olan alanda yapılacağını belirten Vali Orhan DÜZGÜN, bu yıl düzenlenecek "Ordu 2. Karadeniz Kitap Fuarı"nda, ‘Onur Yazarı' uygulaması başlatacaklarını ve ilk ‘Onur Yazarı'nın da şair ve yazarlığının 60'ncı yılını kutlayan Hilmi YAVUZ'un olacağını ifade etti.

"Fuara, Doğan HIZLAN, Salih MEMECAN Gibi Ünlü İsimler Katılacak"

"Özellikle kitap fuarı çerçevesinde ilimize gelen şair ve yazarlar için OKSM'nin salonları da sohbet amaçlı olarak kullanılabilecek" diyen Vali DÜZGÜN, İlber ORTAYLI, Salih MEMECAN, Sayım ÇINAR gibi ünlü isimler ile Yediveren, Hayat, Togan, Yeni Asya, Timaş ve İleri gibi birçok yayınevlerinin bir hafta sürecek olan "Ordu 2.Karadeniz Kitap Fuarı"nda yer alacağını belirtti.

Vali DÜZGÜN, "Ordu 2. Karadeniz Kitap Fuarı"na katılacak olan şair ve yazarların, fuarı ziyaret edecek olan vatandaşlarla yapacakları imza günleri, söyleşi günleri ile kitap sevgisini aşılamış olacağız. Yayınevlerimiz, 5 gün sürecek fuarda, Ordu ve çevre illerden gelen okuyucularla buluşacak. Şair ve yazarlarımızı, Ordulu kitapseverlerle buluşturacağız" şeklinde konuştu.

"Ordu 1. Karadeniz Kitap Fuarı'nda 300 Bin Kitap Satıldı"

Vali Orhan DÜZGÜN, 28 Mart-1 Nisan 2012 tarihleri arasında yapılan "Ordu 1. Karadeniz Kitap Fuarı"na beklentilerin üzerinde bir katılım ve 60'a yakın stand talebi olduğunu hatırlatarak, "Geçen yıl düzenlenen kitap fuarını, mekan darlığı sebebiyle 52 yayıneviyle sınırlandırmıştık. Ordu'nun plakası olan 52 yayıneviyle ‘Ordu 1. Karadeniz Kitap Fuarı'nı gerçekleştirmiştik. Geçen yılki fuara halkımız da çok yoğun ilgi gösterdi ve beklediğimizin üzerinde ilgi gördü ve 300 bine yakın kitap satışı gerçekleştirilmişti. Bu yılki kitap fuarımıza çok daha fazla ilgi ve katılım olmasını bekliyoruz" dedi.

"Fuarın Açılışı 24 Mart Pazar Günü Saat 14.00'de"

"Ordu 2.Karadeniz Kitap Fuarı"nın açılışı, 24 Mart 2013 Pazar günü saat 14.00'de OKSM Büyük Salon'da gerçekleştirilecek. Fuar, 31 Mart tarihine kadar açık olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.