Kardeş Okula Kardeş Kurum

Kardeş Okula Kardeş Kurum

Ordu Valiliği’nin başlatmış olduğu “Kardeş Okul – Kardeş Kurum Kampanyası” çerçevesinde gerçekleştirilen ziyarete Genel Sekreter Mustafa Yılmaz ile birlikte Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Mustafa Özkan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Seyhan Beyazıt, D

 

Ordu İl Özel İdaresi’nden Gökömer İlköğretime Ziyaret  Kardeş Okula

                       Kardeş Kurum

 

Ordu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz ve Birim Müdürleri tarafından Gökömer İlköğretim Okulu ziyaret edildi.

     Ordu Valiliği’nin başlatmış olduğu “Kardeş Okul – Kardeş Kurum Kampanyası” çerçevesinde gerçekleştirilen ziyarete Genel Sekreter Mustafa Yılmaz ile birlikte Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Mustafa Özkan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Seyhan Beyazıt, Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Yeşilalan, Hukuk Müşaviri Ali Arduç, Plan Proje Müdürü Bülent Gül, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Sezai Ataklı ve Yazı İşleri Müdürü Mehmet Güler katıldı.

    Gökömer İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenleri tarafından gayet sıcak bir şekilde karşılanan İl Özel İdaresi personeli, okul bahçesinde karşılandı. Karşılamanın ardından okul idareci ve öğretmenleri ile İl Özel İdaresi personeli arasında gerçekleştirilen ve sohbet havasında geçen toplantıda, okulun fiziki durumu ve eğitim çalışmaları hakkında İl Özel İdaresi personeline bilgi verildi; Okulun ihtiyaçlarının neler olduğu ve ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

    Okul bahçesindeki karşılamanın ardından okul içerisinde mini bir gezi yapılarak, daha önceden eksikliği tespit edilen ve İdaremiz tarafından yapımı gerçekleştirilen Atatürk Köşesi, her sınıf için ayrı ayrı olarak yapılan kitaplıklar ve öğretmen masaları ve öğrencilerin kişisel eşyalarını koyabilecekleri dolaplar ile okul içerisinde kullanıma sunulan diğer mobilya işleri görüldü.

    Genel Sekreter Yılmaz, ziyaret sonunda ziyaretle ilgili bir değerlendirmede bulunarak, “Kardeş okul olarak eşleşmiş olduğumuz Gökömer İlköğretim Okulunu ziyaret etmekten son derece mutluyuz. Birçok birim müdürü arkadaşım ile burada bulunarak, şimdiye kadar yapılan çalışmaları yerinde görmek, bundan sonra yapılabilecekleri tespit etmek ve bu ziyaretle öğretmen ve öğrencilerimizin yanında olduğumuzu ve dertleriyle dertlendiğimizi ifade etmeye geldik.

    Şimdiye kadar bir takım çalışmaları beraberce gerçekleştirdik. Şu anda gündemimizde okulun teknolojik ihtiyaçlarından olan bilgisayar ve projeksiyon cihazının temin edilmesi ve fiziki mekan ihtiyaçlarından olan yemekhane yapımı da dahil olmak üzere bir takım projeler var. Allah kısmet ederse bunların hepsini tek tek hayata geçirerek, okulumuzun fiziki şartlarını iyileştirmeye ve dolayısıyla da eğitim kalitesinin yükseltilmesine çalışacağız. ” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.