“Karadeniz Kitap Fuarı” 28 Mart'ta

“Karadeniz Kitap Fuarı” 28 Mart'ta

Vali Orhan DÜZGÜN, her yıl Mart ayının son Pazartesi günü başlayan Kütüphaneler Haftası kutlamalarının bu yıldan itibaren daha anlamlı bir şekilde kutlanması, çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırılması, Ordu ve çevre illerde yaşayan vatandaşlarımızın

 

Vali Orhan DÜZGÜN, her yıl Mart ayının son Pazartesi günü başlayan Kütüphaneler Haftası 

kutlamalarının bu yıldan itibaren daha anlamlı bir şekilde kutlanması, çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırılması, Ordu ve çevre illerde yaşayan vatandaşlarımızın yeni kitaplarla ve yazarlarla tanıştırılması amacıyla Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde bu yıldan itibaren “Karadeniz Kitap Fuarı” açılması için bir çalışma başlattıklarını söyledi. 


“Karadeniz Kitap Fuarı” 28 Mart'ta 


Bu yıl, 28 Mart – 01 Nisan 2012 tarihleri arasında kutlanacak Kütüphaneler Haftasında, Ordu Kültür Sanat Merkezinde açılacak “Karadeniz Kitap Fuarı” ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali Orhan DÜZGÜN, şunları kaydetti; “Bu yıl Kütüphaneler Haftası içinde, Ordu Kültür Sanat Merkezinde ‘Karadeniz Kitap Fuarı’ düzenlemek için çalışma başlattık. Türkiye Yayıncılar Birliği, Basın Yayın Birliği, Basın Yayın Birliği Derneğine, fuar katılımcılarınca davette bulunduk. Ordu’da bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek ‘Karadeniz Kitap Fuarı’na beklediğimizin üzerinde yoğun ilgi oldu. Şu ana kadar 50’nin üzerinde yayınevi ‘Karadeniz Kitap Fuarı’nda stant açmak üzere talepte bulundu. Fuarın amacına uygun bir şekilde gerçekleşmesi için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz koordinasyonunda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.”
 

 

 

Üstteki Resim : VALİ DÜZGÜN ORDU SERÜVEN KİTAPEVİNİ GEZERKEN...


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.