Hamarat: İyisi Yapılana kadar bu

Hamarat: İyisi Yapılana kadar bu

Ordu Milletvekili Mustafa HAMARAT Ordu tanıtım günlerinin 1.ve 2. günlerine; Tokat Milletvekili Dilek YÜKSEL, Adıyaman Milletvekili Mehmet ERDOĞAN, Samsun Milletvekili Birnur ŞAHİNOĞLU, yine Adıyaman Milletvekili Ahmet AYDIN, Mardin Milletvekili

 

 
Ordu Tanıtım Günlerinin ilk iki gününe Milletvekili arkadaşlarıyla gelen Ordu Milletvekili Mustafa HAMARAT fuar için "Daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu" değerlendirmesinde bulundu.
 
"Oksijenin Yurdu Ordu'nun Bütün Güzelliklerini Görmeye Davetlisiniz" sloganı ile 6-9 Ocak arasında gerçekleşen Ordu Tanıtım Günlerine Ankara'da yaşayan ister Ordulu olsun ister olmasın herkes büyük ilgi gösteriyor.

Bunlardan biride Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa HAMARAT fuarın ilk günü programlar bitene kadar fuarda kalan HAMARAT'ın her gelişinde mutlak surette milletvekili arkadaşlarıyla gelmesi, onlara Orduyu anlatması, Fındık başta olmak üzere, Gürgentepe'nin,Aybastı'nın peynirini, Perşembe'nin kivisini, Akkuş'un kuru fasulyesi, Ünye'nin pandispanyasını, doğal ve tarihi güzelliklerini anlatması dikkatlerden kaçmadı.

 Ordu Milletvekili Mustafa HAMARAT Ordu tanıtım günlerinin 1.ve 2. günlerine; Tokat Milletvekili Dilek YÜKSEL, Adıyaman Milletvekili Mehmet ERDOĞAN, Samsun Milletvekili Birnur ŞAHİNOĞLU, yine Adıyaman Milletvekili Ahmet AYDIN, Mardin Milletvekili Gönül Bekin ŞAHKULUBEY, Aydın Milletvekili Mehmet ERDEM'i davet ederek Ordu ve ilçelerini tanıttı. Milletvekillerine stantları teker teker gezdiren HAMARAT daha önce TBMM'de pişirttirerek mecliste ikram ettiği Akkuş kuru fasulyesini bu kez Akkuş standında ikram etti. Orduspor kaşkolleriyle fotoğraf çektiren Milletvekilleri, Ünye'nin pandispanyasını, Akkuş'un kuru fasulyesini, Aybastı ve Gürgentepe'nin peyniri tattılar.

HAMARAT'ın Ünye Akkuş Niksar Yolu konusunda kollektif çalıştığı Tokat Milletvekili Dilek YÜKSEL'e Ünyeli ve Akkuşlu hanımlar yakın ilgi gösterdiler. HAMARAT "aslında fuarın 3 ve 4 günlerine de yine başka milletvekili arkadaşlarımla gelmeyi düşünüyordum ancak

Ankara dışında başka programlarım olduğu için katılamayacağım." diyen HAMARAT fuarı şöyle değerlendirdi; "Eksiyi ile fazlası ile, doğrusu ile yanlışı ile genel olarak başarılı bir fuardı. Daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.