Güzel Sanatlardan Karma Resim

Güzel Sanatlardan Karma Resim

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde açılan karma resim sergisinde, kara kalem, renkli teknikler, sulu ve yağlı boya heykel ve rölyef çalışmalarına yer verildi. Sergide, özellikle kara kalem çalışmaları ilgi

Ordu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan karma resim sergisi, Ordu Kültür Sanat Merkezinde açıldı.

 

Güzel Sanatlar ve Spordan Karma Resim

 

 

Vali Orhan DÜZGÜN, Ordu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Resim Bölümü öğrencilerinin hazırladığı resim sergisini, Belediye Başkanı Seyit TORUN, İl Emniyet Müdürü Hakan KIRMACI, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan GÜLDEREN ile birlikte gezdi.

 

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde açılan karma resim sergisinde, kara kalem, renkli teknikler, sulu ve yağlı boya heykel ve rölyef çalışmalarına yer verildi. Sergide, özellikle kara kalem çalışmaları ilgi gördü. İçişleri Bakanı İdris Naim ŞAHİN, Vali Orhan DÜZGÜN, Belediye Başkanı Seyit TORUN başta olmak üzere Ordu’nun birçok bürokrat ve sanatçı kara kalem çalışması ile resmedildi.

 

 

Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Resim Bölümü Başkanı Orhan ZAFER, Vali Orhan DÜZGÜN’ü sergide bulunan resimlerle ilgili bilgilendirdi. Vali DÜZGÜN, sergiyi gezdiği sırada Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Resim Bölümü 12.sınıf öğrencisi Çiğdem KIYAKLI tarafından kendi resminin yapıldığı kara kalem çalışmasını gördü. Resmi çok beğenen Vali Orhan DÜZGÜN, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencisi Çiğdem KIYAKLI’yı tebrik ederek, kendisine bir hediye takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.