Güzel Sanatlara 6 Öğrenci Alınacak

Güzel Sanatlara 6 Öğrenci Alınacak

Ordu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinde 2012-2013 eğitim öğretim yılında Müzik alanında 6 (altı) boş öğrenci kontenjanı olup;boş kontenjan için öğrenci alımı aşağıda yazılı iş takvimine göre yapılacaktır. Yayınlamanız hususunu bilgilerinize sunarız..

Ordu Milli Eğitim Basın  Müdürü  Şahin SEVİNÇ: "Ordu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinde 2012-2013 eğitim öğretim yılında Müzik  alanında 6 (altı) boş öğrenci kontenjanı olup;boş kontenjan için öğrenci alımı 

aşağıda yazılı iş takvimine göre yapılacaktır" dedi

 

ORDU GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ MÜZİK BÖLÜMÜNE  6 (ALTI) ÖĞRENCİ ALIMINA AİT İŞ TAKVİMİ

 

1-İlköğretim okullarından 2011-2012  eğitim öğretim yılında mezun olan öğrenciler mezun olduklarına ilişkin belge ve dilekçe ile başvurulacaktır.

 

2-Başvurular 03-04 Eylül 2012 tarihlerinde  Ordu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi müdürlüğüne doğrudan  veya posta ile yapılacaktır. Postadaki gecikmeler nedeniyle zamanında ulaşmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

 

3-Öğrenci seçimi, 05-06 Eylül 2012 tarihlerinde yapılacaktır.

 

4-Değerlendirme sonucunda yapılacak sıralamaya göre, belirlenen kontenjan kadar asıl ve yedek listeler  07 Eylül 2012 tarihi mesai bitimine kadar okulda ve okulun internet sayfasında ilan edilecektir.

 

5-Öğrencilerin kesin kayıtları, 10 Eylül 2012 tarihinde yapılacaktır.

 

6-Kesin kayıtlar sonucunda açık kontenjan bulunması durumunda,yedek listeden puan sırasına göre açık kontenjan kadar kesin kayıt yaptırmaya hak kazananlar tespit edilerek 11 Eylül 2012 tarihinde okulda ve okulun internet sayfasında ilan edilecek ve durum öğrenci velilerine en seri şekilde duyurulacaktır.

 

7-Yedek listeden kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları, 12 Eylül 2012 tarihinde yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.