Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Ödülleri

Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Ödülleri

Gaziantep, Trabzon ve Sinop illerinde düzenlenen ve 30’un üzerinde ülkenin katıldığı uluslararası resim ve karikatür yarışmalarında dereceye giren Ordu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine, Vali Orhan DÜZGÜN tarafından çeşitli ödüll

Gaziantep, Trabzon ve Sinop illerinde düzenlenen ve 30’un üzerinde ülkenin katıldığı uluslararası resim ve karikatür yarışmalarında dereceye giren Ordu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine, Vali Orhan DÜZGÜN tarafından çeşitli ödüller verildi.

 

Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Ödülleri

 

Valilik Toplantı Salonunda yapılan ödül törenine, Vali Orhan DÜZGÜN, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKAN, Ordu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Salih BAYBURTLUOĞLU ile ödül alan öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Ödül töreninin başında, yarışmaya katıldıkları dallarla ilgili öğrencilerle sohbet eden Vali Orhan DÜZGÜN, resim yarışmasında 30 ülkeden 50’nin üzerinde katılımcı olduğunu söyleyerek, resim ve karikatür yarışmasında dereceye giren öğrencileri kutladı. Ödüllerin Gençlik Haftası’ndan önceye denk gelmesinin anlamlı olduğuna dikkat çeken Vali DÜZGÜN, ”Diğer gençlerimize de sizin çalışmalarınız, kazandığınız ödüller örnek olacaktır. Ordu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, hem resim, hem müzik, hem de spor alanında adını duyuracak. Sizleri yetiştiren öğretmenlerimizi, teşvik eden ailelerinizi tebrik ediyorum.” dedi.

 

Daha sonra ödül törenine geçildi. Gaziantep’te uluslararası fotoğraf yarışmasında dereceye giren Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri, Dünya Birincisi Banu YILDIRIM, Dünya Üçüncüsü Pınar KAHYA, Sergileme Ödülü Çiğdem KIYAKLI’ya,

 

Trabzon Güzel Sanatlar ve Spor Lisesince düzenlenen “Yeşilden Maviye Bana Ülkeni Anlat” konulu uluslararası resim yarışmasında, Dünya İkincisi Türkan KOŞAR, Dünya Üçüncüleri Kübra KARAGÖL, Rüveyda AZAKLI ile Mansiyon ödülü almaya hak kazanan öğrenciler Coşkun Özer SABAHAT, Çiğdem KIYAKLI, Eray GÜNEY, Merve TURAN, Sedanur ÖZYURT’a,

 

Sinop’ta düzenlenen “Geleceği Biriktirmek” konulu ulusal karikatür yarışmasında, Türkiye ikincisi olan Sibel KARACÜR ve mansiyon ödülü alan Banu YILDIRIM, öğretmenler Hayriye ELMAS, Selma YAVUZ ÇOLAK, Elif GÜRSES CÜREBAL ve Serpil KAZANCI’ya, Vali Orhan DÜZGÜN tarafından hediyeleri takdim edildi.

 

Ödül töreni, Vali Orhan DÜZGÜN’ün, günün anısına Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile birlikte çektirdiği resimle birlikte sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.