Günay Ordu'da incelemeler yaptı

Günay Ordu'da incelemeler yaptı

Ordu Kültür Sanat Merkezi bünyesinde, Azdur Spor Sanat ve Kültür Kulübünce bir süre önce açılan Hediyelik Eşya ve Sanatsal Ürünler Teşhir ve Satış Reyonu, Gazi İl Halk Kütüphanesi ve yeni oluşturulan Oyuncak Kütüphanesi’nde incelemelerde bulundu.

 

 

Günay Ordu'da incelemeler yaptı

 

Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Ordu programına katılmak üzere Ordu’ya gelen hemşerimiz Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul GÜNAY, Bakanlıkla ilgili yatırım ve tesislerde incelemelerde bulundu.



Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul GÜNAY ilk incelemesini, yapımı bir süre önce tamamlanan ve 19 Mayıs 2011 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayan Fatsa Kültür Sarayında yaptı. Bakan GÜNAY, Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleriyle Fatsa Belediyesince yapımı tamamlanan Fatsa Kültür Sarayı’nın, Fatsa’nın kültürel ve sosyal yaşamını olumlu bir etki ve katkı yapacağını söyledi.
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul GÜNAY, Fatsa Kültür Merkezi incelemesinin ardından Ordu’ya geçti.

 

Burada yapımı tamamlanan ve 29 Ekim 2010 tarihinde açılışı yapılan Ordu Kültür Sanat Merkezi bünyesinde, Azdur Spor Sanat ve Kültür Kulübünce bir süre önce açılan Hediyelik Eşya ve Sanatsal Ürünler Teşhir ve Satış Reyonu, Gazi İl Halk Kütüphanesi ve yeni oluşturulan Oyuncak Kütüphanesi’nde incelemelerde bulundu. 
 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.