ENVER YILMAZ'DAN MÜJDE

ENVER YILMAZ'DAN MÜJDE

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz, Türkiye'de sadece Ordu Bilim Sanat Merkezi'nin Milli Eğitim Bakanlığı 2011 yılı yatırım programında yer alacağını açıkladı

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz, Türkiye'de sadece Ordu Bilim Sanat Merkezi'nin Milli Eğitim Bakanlığı 2011 yılı yatırım programında yer alacağını açıkladı.

ENVER YILMAZ'DAN MÜJDE
 
   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz, Türkiye'de sadece Ordu Bilim Sanat Merkezi'nin Milli Eğitim Bakanlığı 2001 yılı yatırım programında yer alacağını bildirdi.
 
Yılmaz yaptığı açıklamada, "27 Ocak 2003 tarihinde kurulan ilimiz merkezinde halen geçici binada eğitim-öğretime devam eden Bilim Sanat Merkezi'nin kendi binasında çağa uygun bir ortamda eğitim verebilmesi amacıyla 1.564.11 metrekare yüzölçümlü alan üzerinde özel proje uygulanarak, yapımına başlanmış ve betonarme kargası tamamlanmıştır. Öğrencilerimizin daha yüksek standartlara sahip bir eğitim binasında eğitimlerine devam edebilmesi konusunda duyarsız kalamazdım. Bakanımızla yaptığım görüşme neticesinde öğrencilerimizin başarılarının görmezden gelinemeyeceğini,söyledi ve Bilim Sanat Merkezinin tamamlanarak eğitim öğretime hazır hale getirilebilmesi için 2011 yılı Milli Eğitim Bakanlığı yatırım programına alınacağını" ifade etti.
 
2009 Nisan ayında ülkemizi Amerika'nın Atlanta şehrinde temsil eden Ordu Bilim Sanat Merkezi'nin büyük bir başarıya imza atarak dünya dördüncüsü olduğunu hatırlatan Enver  Yılmaz, " Daha nitelikli nesiller yetiştirmek hepimizin sorumluluğundadır. Muasır medeniyet seviyesine ancak kaliteli ve çağdaş bir eğitim hizmeti ile ulaşmak mümkündür. Bu nedenle iktidarımız döneminde bütçeden en büyük paylar Milli Eğitime ayrılmıştır. Bilim Sanat Merkezi projesi 2011 yılı yatırım programına alınarak 1.895.000 TL ödeneğin ilimiz emrine çıkarılması için gerekli çalışmalar yapılmıştır" dedi.
 
Ordu Sağlık Meslek Lisesi'nin de 2011 yılı yatırım programına alındığını belirten Milletvekili Yılmaz, " Buna yönelik açıklama ilerleyen günlerde yapılacaktır. Türkiye'de sadece Ordu Bilim Sanat Merkezi'ni 2011 yılı yatırım programına aldığı için Milli Eğitim Bakanımız Nimet Çubukçu'ya teşekkür ederim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.