EKSH Vakfı Seçimleri yapıldı

EKSH Vakfı Seçimleri yapıldı

toplantıya, Eğitim Kültür Sağlık Hizmetleri Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri Vali Orhan DÜZGÜN, ODÜ Rektörü Prof.Dr.Tarık YARILGAÇ, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr Ahmet Ali BAYHAN, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr Veli TÜRKMENOĞ

Eğitim Kültür Sağlık Hizmetleri Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısı Vali Orhan DÜZGÜN başkanlığında yapıldı.

 

Eğitim Kültür Sağlık Hizmetleri Vakfı Toplandı

 

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Eğitim Kültür Sağlık Hizmetleri Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri Vali Orhan DÜZGÜN, ODÜ Rektörü Prof.Dr.Tarık YARILGAÇ, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr Ahmet Ali BAYHAN, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr Veli TÜRKMENOĞLU, Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Nurgül BÖLÜKBAŞI, 


Hukuk İşleri Müdürü Celal EKER, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet ŞAHİN, , Mimarlar Odası Başkanı Mehmet ÖZÇELİK, Ziraat Odası Başkanı Necat AVCI, Bahri ÖZDOĞRU, Muzaffer YÜCE, İsmet ŞENOCAK, Osman ONUR, Cengiz KURALAY, Gökhan ÇELEBİ, Yaşar PAMUK katıldı. Mütevelli Heyeti dışında toplantıya Vali Yardımcısı Ömer ADAR, ODÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr Nuri YILMAZ, ODÜ Genel Sekreteri Metin KARAKUŞ da iştirak etti.

 

 

Toplantının amacıyla ilgili bilgi veren Vali Orhan DÜZGÜN, “Üniversite başta olmak üzere eğitim üzerine yarar sağlamak amacıyla kurulmuş ve önemli hizmetler ifa etmiş ama belli bir süreden sonra atıl durumda bulunan Eğitim Kültür Sağlık Hizmetleri Vakfı’nı üniversitenin amaçları doğrultusunda yeniden biraz daha aktif hale getirmek ve yeni yönetim kurulu üyelerini seçmek için toplandık. Vakfın kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen başta Mehmet AKSOY olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Vali DÜZGÜN, ”Bundan sonra bu vakfın ilk kurulduğu zamanlardaki gibi aktif, daha çok üniversiteye hizmet verecek bir şekilde faaliyetlerde bulunmasını istiyoruz” diyerek, toplantıya katılan Mütevelli Heyeti Üyelerine teşekkür etti.

 

Daha sonra toplantı, Orsan şirketleri ve hisseleri ile 2009-2010 ve 2011 yılı gelir-gider tabloları ve faaliyet raporlarının okunması ve ibrası ile devam etti.

 

Toplantının son bölümünde Eğitim Kültür Sağlık Hizmetleri Vakfı’nın tabi üyeleri Vali Orhan DÜZGÜN ile ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ dışında olan yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri seçildi.

 

Yönetim Kurulu üyeliğine, Vali Orhan DÜZGÜN, ODÜ Rektörü Prof. Dr.Tarık YARILGAÇ, ODÜ Genel Sekreteri Metin KARAKUŞ, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr Ahmet Ali BAYHAN, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet ŞAHİN, Osman ONUR, Bahri ÖZDOĞRU, Denetleme Kurulu Üyeliğine ise, Yaşar PAMUK, Ziraat Odası Başkanı Nejat AVCI ve Cengiz KURALAY seçildi.

 

Yeni Oluşan Eğitim Kültür Sağlık Hizmetleri Vakfı Yönetim Kurulu Toplantısı, 7 Kasım 2012 Çarşamba günü Ordu üniversitesi Senato Salonunda gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.