EkimGeçidi10 ORSEV'de Açıldı

EkimGeçidi10 ORSEV'de Açıldı

Vali Orhan DÜZGÜN, ORSEV Başkanı Sevinç ÖZEL’e ve sergiye renk katan 30 sanatçıya teşekkür ederek; “Resim sanatının Ordu’da ayrı bir yeri ve kültürü var. Bu anlamda sanatçılarımız büyük bir özveriyle ortaya koydukları eserleri Ordululara sunma fırsatı ve

 


19811

Ordu’da 30 sanatçının bir araya gelerek düzenledikleri resim sergisi büyük ilgi gördü.

 


Ordu Sanatevi (ORSEV)’nde açılışı gerçekleştirilen sergiye, Vali Orhan DÜZGÜN, eşi Gül DÜZGÜN, Belediye Başkanı Seyit TORUN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan GÜLDEREN, ORSEV Başkanı Sevinç ÖZEL ve sanat severler katıldı.

Resim ve fotoğraf sanatçılarının bir araya gelerek ortaya koydukları tabloların her birinde sanatsal özellikler hakimdi. Vali Orhan DÜZGÜN, ORSEV Başkanı Sevinç ÖZEL’e ve sergiye renk katan 30 sanatçıya teşekkür ederek; “Resim sanatının Ordu’da ayrı bir yeri ve kültürü var. Bu anlamda sanatçılarımız büyük bir özveriyle ortaya koydukları eserleri Ordululara sunma fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.19805

Başkan Seyit TORUN’da, Ordu’ya resim sanatı adına verdiği desteklerden dolayı ORSEV Başkanı Sevinç ÖZEL’e ve resim sanatçılarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Ordu’daki kültür ve sanat hayatını canlı tutmaya çalıştıklarını söyleyen ORSEV Başkanı Sevinç ÖZEL de, ORSEV olarak düzenledikleri etkinliklerde kendilerini yalnız bırakmayan, sanata ve sanatçıya değer veren Vali Orhan DÜZGÜN, eşi Gül DÜZGÜN ve Belediye Başkanı Seyit TORUN’a teşekkür etti.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.