EĞİTİMSEN ORDU ŞUBESI GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI BAŞKAN NURSEN KAYMAZ OLDU

EĞİTİMSEN ORDU ŞUBESI GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI BAŞKAN NURSEN KAYMAZ OLDU

Görev dağılımının ardından açıklama yapan Şube Başkanı Nursen KAYMAZ "Öncelikle önceki dönem Eğitim Sen Ordu şube yürütmesinde görev alan arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Arkadaşlarımızın emeklerine sağlık. Onlardan aldığımız bayrağı ileri taş

EĞİTİMSEN ORDU ŞUBESI GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI BAŞKAN NURSEN KAYMAZ OLDU

Eğitim Sen Ordu Şube Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu: Şube Başkanı Nursen KAYMAZ, Şube Sekreteri Zafer YAZICI, Şube Mali Sekreteri Behçet ARSLAN, Şube Kadın Sekreteri Neşe YÜCE, Şube Örgütlenme Sekreteri Özer DEMİR, Şube TİS Hukuk Sekreteri Muhammet ÇOBAN, Şube Yükseköğretim ve Eğitim Sekreteri Züleyha EŞİGÜL

egitimsenorduyonetimi.jpegGörev dağılımının ardından açıklama yapan Şube Başkanı Nursen KAYMAZ "Öncelikle önceki dönem Eğitim Sen Ordu şube yürütmesinde görev alan arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Arkadaşlarımızın emeklerine sağlık. Onlardan aldığımız bayrağı ileri taşımak için büyük bir sorumluluk üyelerimizle bize verildi, biz bu sorumluluğu yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Kaymaz, sözlerine şöyle devam etti: "Değerli arkadaşlar biz bu sorumluluğu üstlenirken Aladağ'da 7 yıl önce ölen çocuklarımızın ailelerine verdiğimiz sözü unutmadan yol alacağız. Ölen öğrencimizin babası o gün 'ben diğer çocuklarımı okula göndermeyeceğim, yanımda kalsınlar hiç değilse yaşamış olurlar' sözünü unutmadan çalışmalarımızı yürüteceğiz.

Laik bilimsel kamusal bir eğitim mücadelesi kapsamında çalışmalarımızı yürüteceğiz. Mesleki Eğitim Merkezi/MESEM'ler ile çocuk emeğinin sömürülmesine karşı durmak içim mücadelemizi sürdüreceğiz. ÇEDES ile okullarımıza cemaatlerin girmesini engellemek için mücadelemizi sürdüreceğiz.

Yürütme kurulu olarak bizler eğitim ve bilim emekçilerinin özlük ekonomik hakları için mücadelemizi sürdüreceğiz. Zorlu bir sürecin bizi beklediğini biliyoruz. Bu süreçte her bir iş yeri temsilcimizin her bir üyemizin yürütmenin asli unsuru olduğunu unutmadan birleşik bir mücadele ile eğitim sen güneşini gelen karanlığa karşı büyüteceğiz.

Kamu emekçileri tarihinin emek, demokrasi ve özgürlük mücadelesinde çok önemli bir yeri olan, fiili meşru, militan mücadelenin adresi EĞİTİM SEN'in Şube yürütme kuruluna seçilmiş olmanın verdiği heyecan, çoşku ve omuzlarımızdaki sorumluluk bilinciyle tüm üyelerimizi selamlıyor, mücadeleyi hep birlikte büyütme çağrısı yapıyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.