Eğitimcilerden Akşam Yemeği

Eğitimcilerden Akşam Yemeği

Eğitim Bir Sen Ordu Şubesi dün akşam , Çamsan İlköğretim Okulu, Ticaret Meslek Lisesi ve çeşitli okullardan eğitim çalışanları ile akşam yemeğinde buluştu. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hulusi GÜREL’in ve Milli Eğitim Müdürlüğü

Eğitimcilerden Akşam Yemeği

Eğitim Bir Sen Ordu Şubesi dün akşam , Çamsan İlköğretim Okulu, Ticaret Meslek Lisesi  ve çeşitli okullardan eğitim çalışanları ile akşam yemeğinde buluştu.  

18824

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hulusi GÜREL’in ve Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarının da katıldığı yemekte birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

Şube başkanı İsmail ÇELENK yapılan işlerin birlikte olunduğunda anlam kazandığını, ilimizdeki eğitim sorunlarının tespiti ve giderilmesi yolunda güzel adımlar atabilmek için istişare yapılarak sorunlara birlikte müdahale edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Ayrıca Şubemizin ilimiz genelinde düzenlediği Mehmet Akif ERSOY konulu şiir yarışmasına düşündüğümüzden fazla sayıda katılım olduğunu ve Mehmet Akif ERSOY şiirleri kitabı oluşturacak kadar çok sayıda şiirin hafta sonu oluşturulacak komisyonda değerlendirileceğini ve  ödüllerin 16 Mart akşamı saat: 19.00’da gerçekleştirilecek “İstiklal Şairine Saygı, Çanakkale Ruhuna Selam” gecesinde verileceğini kaydetti. İlimizde eğitim, öğretim ve sosyal ilişkiler adına çok projeleri olduğunun altını çizen İsmail ÇELENK, yenilikçi, dışa dönük ve açık bir sendikacılık anlayışlarının olduğunu, maksatlarının yalnızca üye yapmak olmadığını bunu yanında üyelerinin her türlü sıkıntısında yanlarında yer alan, birliktelik ve güç oluşturan Ordu’nun en büyük ve kalabalık Sivil Toplum Örgütü olduklarının bilincinde ve sorumluluğunda olan bir yapıya kavuştuklarını dile getirdi.

18825

Söz alan Ordu Üniversitesi (ODÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hulusi GÜREL üniversitenin bir şehir için çok önemli olduğunu ve Ordu Üniversitesinin geleceğinin parlak olduğunu ve ilimiz için önemli işler yapmak gayreti içinde olduklarını belirtti. Böyle güzide bir toplulukla beraber olmanın kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Prof. Dr. Hulusi GÜREL birlik ve beraberliğin önemine işaret etti.

Gecede daha kalabalık topluluklarla daha geniş ortamlarda birlikte olmanın ve sendika üyelerinin muhakkak surette sıklıkla bir araya gelerek tanışmaları kaynaşmaları ortak sorunları dile getirmelerinin gereği vurgulandı. Şube sekreteri Serdar YURDABAKAN “Sendika sitemiz Genel merkezin sitesinden sonra iller arasında trafiği en yoğun sitedir, İl dışından bile takip edilen sitemize girip faydalanmanızı ve forum bölümünde görüş ve düşüncelerinizi dile getirmenizi tavsiye ediyorum” dedi. Ayrıca dergi çıkarmak için gerekli altyapıyı hazır bulundurduklarını ve üyelerimizin düşüncelerini yazıya dökmelerini ve kendileri ile paylaşmalarını istedi. Gece iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.