Eğimcilerden ÇiğKöfte  Ziyafeti

Eğimcilerden ÇiğKöfte Ziyafeti

Geceye Delegelerimizin dışında İl Sağlık Müdürümüz Dr.Yılmaz DÜNDAR, MemurSen Başkanımız Gökşin ŞENOL, Diyanet Sen Başkanımız Abdülkadir DEMİR ve çok sayıda davetli iştirak etti. Sazı ve sözü ile Hasan ÖZGÜMÜŞ arkadaşımızın renklendiridiği gecede okulla

 

Merkez Delegeleri İstişare İçin Toplandı

 

Eğitim Bir Sen; Ordu Şubesi Merkez Delegeleri Dönem Sonu Buluşması Gerçekleşti

 

Eğitim Bir Sen Ordu Şubesinden Yapılan açıklamada;  Merkez Delegelerimizle Sendika Binamızda İstişare yapmak ve dönemin stresini üzerimizden atmak üzere bir araya geldik.

18552

Gecede söz alan Şube Başkanı İsmail ÇELENK " Bir dönemin daha kapattık tüm öğretmen ve öğrencilerimiz ikinci döneme daha dinamik daha özverili ve gayretli girmek için tatili iyi değerlendirmelidir. İlimizdeki üyelerimizin sorunlarına duyarsız kalmamız mümkün değil sık sık bir araya gelerek çoğulcu bir yaklaşımla sorunları tespit etmeli ve çözüm için el birliği ile gayret etmeliyiz." dedi.

Geceye Delegelerimizin dışında İl Sağlık Müdürümüz Dr.Yılmaz DÜNDAR, MemurSen Başkanımız Gökşin ŞENOL, Diyanet Sen Başkanımız Abdülkadir DEMİR ve çok sayıda davetli iştirak etti.

18553

Sazı ve sözü ile Hasan ÖZGÜMÜŞ arkadaşımızın renklendiridiği gecede okullardaki ve ilimizdeki sorunlar ele alındı temel konularda istişari kararlar alındı ve gece güzel dileklerle sona erdi" denildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.