Dr Ertuğrul Dinleyici ile buluşacak

Dr Ertuğrul Dinleyici ile buluşacak

Aytekin Ertuğrul, 1 Nisan 1943’te Rize’nin Fındıklı ilçesinde doğmuştur. 1965 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesini bitiren Ertuğrul, 1983-1990 yılları arasında Deniz Kuvvetleri Sağlık Daire Başkanlığı, 1991-1994 yılları arasında İskenderun Deniz

 

... 30 Mart 2013’te Ordu Kültür Sanat Merkezinde Anadolu’daki Türk Siyaseti’nin Dünü, Bugünü ve Yarını” başlıklı bir konferans da verecek olan Dr. Aytekin Ertuğrul, dinleyicileri ile bir araya gelecek.

DR. AYTEKİN ERTUĞRUL

ORDU 2. KARADENİZ KİTAP FUARINDA

24-31 Mart 2013 tarihleri arasında Ordu Valiliği, Ordu il Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ordu Belediyesi tarafından Ordu’da 2. Karadeniz Kitap Fuarı düzenlenecektir.

Ordu’da düzenlenecek olan Kitap Fuarı’na çok sayıda yazar, şair, bilim adamı ve siyasetçinin katılması beklenmektedir.

Kitap Fuarı’na katılacak yazarlardan birisi de Dr. Aytekin Ertuğrul’dur. Aytekin Ertuğrul, 1 Nisna 1943’te Rize’nin Fındıklı ilçesinde doğmuştur. 1965 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesini bitiren Ertuğrul, 1983-1990 yılları arasında Deniz Kuvvetleri Sağlık Daire Başkanlığı, 1991-1994 yılları arasında İskenderun Deniz Hastanesi Baştabipliği görevinde bulunmuştur.

Yeni Ufuklar dergisini  Kuva-yı  Milliyede Yeni Ufuklar adıyla 6 sayı çıkaran Aytekin Ertuğrul daha önce Adana yapılan TÜYAP Kitap Fuarında ve Ankara Ticaret Odası fuar salonunda yapılan TÜYAP Kitap fuarlarında da bulunmuştur.

24-31 Mart 2013 tarihleri arasında Ordu Valiliği, Ordu il Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ordu Belediyesi tarafından Ordu’da düzenlenecek olan 2. Karadeniz Kitap Fuarı katılacak olan Dr. Aytekin Ertuğrul’un  başta Gafletteki Yöneticilerin Anayasayı İhlal Bütçeleri, Gafletteki Yöneticilerin Anayasayı İhlal Düzenleri, Kuva-yı Milliyeci Türk Seçmeninin El Kitabı, Kuva-yı Milliyeci Türk Siyasetçisinin  El Kitabı, Atatürk’ün Yolunda Uyarmalar I, Atatürk’ün Yolunda Uyarmalar II olmak üzere yayımlanmış 12 kitabı bulunmaktadır.

Kitap Fuarı faaliyetleri çerçevesinde kitaplarını imzalayacak olan Dr. Ertuğrul, okurları ile görüş alış verişinde bulunacaktır. Ayrıca 30 Mart 2013’te Ordu Kültür Sanat Merkezinde Anadolu’daki Türk Siyaseti’nin Dünü, Bugünü ve Yarını” başlıklı bir konferans da verecek olan Dr. Aytekin Ertuğrul, dinleyicileri ile bir araya gelecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.