Demiröz; Eğitim İş'e Konuktu

Demiröz; Eğitim İş'e Konuktu

Sendikalar ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eşgüdüm sağlanması, sık sık sendikaların görüşlerinin alınması hususunda ortak kanaatler dile getirildi. Ömer DEMİRÖZ, "Biz bütün sendikaları ziyaret edip görüşlerini almayı önemsiyoruz, bu

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Demiröz, 14 Ekim 2011 Cuma akşamı Eğitim İş Sendikası Ordu il Temsilciliğine ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Ömer DEMİRÖZ,  Şube Müdürü Akın AYDIN ve Basın Müdürü Şahin SEVİNÇ de eşlik ettiler.

Demiröz; Eğitim İş'e Konuktu

 

               Bir nezaket ziyareti havasında geçen görüşmelerde Ordu İlindeki eğitim öğretim sorunları dile getirildi. Sendikalar ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eşgüdüm sağlanması, sık sık sendikaların görüşlerinin alınması hususunda ortak kanaatler dile getirildi.
 
              Ömer DEMİRÖZ, "Biz bütün sendikaları ziyaret edip görüşlerini almayı önemsiyoruz, bu nedenle sizi ziyaret ettik."dedi. 
             Eğitim İş Şube Başkanı Hikmet PALA da "Sendikalar ile aylık toplantılar yapılmalı. bizler Ordu'nun değişik ilçelerine ve köylerine okul ziyaretleri yapıyor, sorunları yerinde görüyoruz. Bu tespitleri sizlerle paylaşmak, Ordu'nun eğitim seviyesinin yükselmesi amacıyla bir takım ruhu içerisinde çalışmaktan yanayız. Dönem dönem Müdürlüğün yapmış olduğu yanlışlarla ilgili açıklamalar ve eylemler yapıyoruz.Bu etkinlikler kimsenin şahsına yönelik değil, kurumsal olarak yapılmaktadır ve Eğitim çalışanlarının talepleriyle ilgilidir." dedi.
         Bunun üzerine Ömer DEMİRÖZ "Tabii ki sendikalar görevlerini yapacaklar, yapmaz sa bu sendikacılık anlayışı doğru bir sendikacılık değildir. Bunun adı sarı sendikacılıktır" dedi.
         Toplu halde çekilen fotoğrafın ardından ziyaret sona erdi. Hikmet PALA, Milli Eğitim Müdürü ve katılımcılara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.