‘ÇİZGİDEN RENGE’ RESİM SERGİSİ

‘ÇİZGİDEN RENGE’ RESİM SERGİSİ

Ordu Kültür Sanat Merkezi (9-16 Aralık 2011) Ordu güzel Sanatlar lisesi Resim Bölümü sanatsal etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Sergiyle ilgili olarak Resim Bölüm Başkanı Orhan ZAFER şu bilgileri verdi: - Okulumuz Samsun İlkadım Güzel Sanatlar

‘ÇİZGİDEN RENGE’ RESİM SERGİSİ


Ordu Kültür Sanat Merkezi (9-16 Aralık 2011)

19891Ordu güzel Sanatlar lisesi Resim Bölümü sanatsal etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.
Sergiyle ilgili olarak Resim Bölüm Başkanı Orhan ZAFER şu bilgileri verdi:

- Okulumuz Samsun İlkadım Güzel Sanatlar Lisesi ile ortak bir sergi etkinliği gerçekleştirdi.
İki okulun öğrenci çalışmaları Ordu Kültür Sanat merkezinde sanatseverlerin ilgi ve beğenisine sunuldu. Sergi kapsamında Samsun Güzel Sanatlar Lisesi idareci öğretmen ve 10 kişilik bir öğrenci grubunu Ordu ilinde ağırlamaktan mutlu olduğunu söyledi.

İki okulun öğrencilerinin tanışma ve kaynaşmasına vesile olan etkinlik aynı zamnda il tanıtımı için de oldukça önemli bir etkinlik oldu. Açılışa katılan Ordu Ünivç Güzel Sanatlar Fak. Dekanı Prf. Sabri YENER ve Ordu Belediye başkan yardımcısı Özer KARADAĞ, aergi açılışında katılımcılara ve misafir öğrencilere hitaben bir konuşma yaparak sanatın dostluk ve kardeşlikteki en etkin dil olduğunu ifade ettiler.

9 Aralık Cuma günü açılan Çizgiden Renge isimli sergide tüm katılımcılar kendi isimlerini Ordu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ‘Parmak izi’ şeklindeki çalışma üzerine yazarak; sanat aracılığı ile dosluğa kalıcı bir iz bıraktılar. İki adet hazırlanan çalışma sergi sonrası her iki okulda da sürekli sergilenerek saklanacaktır.

Sergi katılımına katılan öğrencilere Kültür Sanat Merkezinde yemek verildikten sonra şehir turu ve ordu’nun simgesi olan Boztepe ye bir gezi düzenlediler.


Ayrıca Orhan ZAFER böyle güzel ve başarılı bir organizasyona imza attıkları için mutlu olduğunu ve katılımcı Samsun Güzel sanatlar Lisesi; idaceci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.  Ayrıca bu etkinlik bizlere iki okul arasında öğrenci çalışmalarını bir arada görerek bir objektif değerlendirme şansımız oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum