Cansu DEMİR'e Mansiyon

Cansu DEMİR'e Mansiyon

“ Mezuniyet Baloma Gidiyorum” konulu Moda Tasarım yarışmasında; Cansu DEMİR isimli 11.sınıf Resim Bölümü öğrencisi Türkiye genelindeki yarışmada MANSİYON ödülü aldı.

TOBB Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği “ Mezuniyet Baloma Gidiyorum” konulu  Moda Tasarım yarışmasında; Cansu DEMİR isimli 11. sınıf Resim Bölümü öğrencisi Türkiye genelindeki yarışmada MANSİYON ödülü aldı.

       Yapılan Tasarım, Resim Öğretmeni Serpil KAZANCI rehberliğinde hazırlandı.

       Ordu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde yapılan törende, Cansu DEMİR’e  

TOBB Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nce gönderilen Mansiyon Belgesi ve armağan ile Okul Müdürlüğünce verilen değişik armağanlar Okul Müdürü Osman KAYA tarafından öğrenciye verildi. 

ORDU GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ ‘NDEN VEDA YEMEĞİ 
 

       Ordu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Din Kültürü  ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Turgut TÜRKMEN’in tayininin çıkması nedeniyle

adı  geçen öğretmene bir veda yemeği düzenlendi.Düzenlenen veda yemeğine Okul Müdürü Osman KAYA,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Turgut TÜRKMEN ve ailesi,okulun diğer öğretmenleri ve eşleri katıldı.Canı müzik eşliğinde süren yemekte,Okul Müdürü Osman KAYA, Turgut TÜRKMEN’ e Plaket , çiçek ve hediye takdiminde bulunarak öğretmenin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti belirterek bundan sonraki yaşantısının ailesiyle birlikte sağlık,mutluluk ve başarı içinde geçirmesini diledi.Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Turgut TÜRKMEN de yaptığı veda konuşmasında, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde geçirdiği 3 yıllık görev süresinin meslek hayatında en güzel yıllardan olduğunu,buradaki arkadaşlarını ve geçen günlerini hiç unutmayacağını açıkladı.Bu veda yemeğinden dolayı da okul yönetimine teşekkür etti.Veda yemeği daha sonra,canlı müzik eşliğinde devam etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.