ÇAMBAŞI YAYLASINDA SAĞLIK EVİ AÇILDI

ÇAMBAŞI YAYLASINDA SAĞLIK EVİ AÇILDI

Törende bir konuşma yapan Kaymakam Yasin Şahin, hayırsever iş insanı Ziya Bayhan’a teşekkür ederek, “Çambaşı Yaylamız, kış turizmininde gelişmesi adına önemli bir turizm potansiyelini bünyesinde barındırıyor. 500’e yakın konaklama kapasitesiyle yaylamızı

ÇAMBAŞI YAYLASINDA SAĞLIK EVİ AÇILDI


Ordu Valiliği Basın bürosundan yapılan açıklamada: Vali Muammer Erol, Kabadüz ilçemize bağlı Çambaşı Yaylasında hayırsever iş insanı Ziya Bayhan tarafından Sağlık Bakanlığına bağışlanarak Sağlık Evi'ne dönüştürülen hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Ziya Bayhan Sağlık Evi ve 112 İstasyonunun açılış programına, Vali Muammer Erol AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Kaymakam Yasin Şahin, Belediye Başkanı Yener Kaya, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün, Sağlık Müdürlüğü Yöneticileri, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Akgöl, İlçe Müftüsü Davut Kapıcıoğlu, hayırsever İş İnsanı Ziya Bayhan ve vatandaşlar katıldı.
cambasinasaglikeviacildi.jpeg
Törende bir konuşma yapan Kaymakam Yasin Şahin, hayırsever iş insanı Ziya Bayhan’a teşekkür ederek, “Çambaşı Yaylamız, kış turizmininde gelişmesi adına önemli bir turizm potansiyelini bünyesinde barındırıyor. 500’e yakın konaklama kapasitesiyle yaylamızın özellikle havalimanına 58 km mesafe yakınlığıyla, karayolumuzun bitmesiyle birlikte daha önemli hizmetlerin buraya geleceğini düşünüyoruz.”

Törende İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün bir konuşma yaparak, Ordu’da hayırseverler tarafından sağlık yatırımlarına bir çok bağışta bulunulduğunu belirterek, hayırsever İş İnsanı Ziya Bayhan’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Törende Ak Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak ile Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’te birer konuşma yaparak, hayırsever iş insanı Ziya Bayhan’a teşekkür ettiler.

Hayırsever İş İnsanı Ziya Bayhan ise, “Böyle bir hizmete vesile olduğum için Rabbime şükrediyorum. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. Buranın ayakta kalmasını istiyorum. Böyle hayır işlerinin de çoğalmasını istiyorum. Allahım herkese nasip etsin” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Muammer Erol ve Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya tarafından Hayırsever İş İnsanı Ziya Bayhan’a plaket takdim edildi.
cambasi-yaylasinda-saglikevi-acildi.jpeg
Daha sonra Vali Muammer Erol ve Hayırsever İş insanı Ziya Bayhan tarafından Devir Protokolü imzalanmasının ardından İlçe Müftüsü Davut Kapıcıoğlu tarafından dua edilmesinin ardından protokol üyeleri açılış kurdelesini kesti.

Vali Muammer Erol, açılışı gerçekleştirilen Sağlık Evi ve 112 İstasyonunun hayırlı olmasını dileyerek, beraberindekilerle bina içerisinde incelemelerde bulundu.

Açılış öncesi Çambaşı Yaylasında bulunan esnaf ve vatandaşları selamlayan Vali Muammer Erol, hal ve hatırlarını sorarak, bereketli kazançlar diledi.

Turizm Tesisinde İncelemelerde Bulundu

Vali Muammer Erol, açılış töreni sonrası Çambaşı Kayak Merkezi’nde yer alan turizm tesisinde incelemelerde bulunuldu.

İş İnsanı Şenocak, 1800 rakımlı Çambaşı Yaylası'ndaki 2018 yılında yapımına başlanan 80 oda kapasiteli otel inşaatı hakkında Vali Muammer Erol’a bilgi verdi, denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.