Bu yıl ODÜ'de kayıtlı öğrencilerin 6.089 u GSB Ordu Yurtlarında konaklayacak.

Bu yıl ODÜ'de kayıtlı öğrencilerin 6.089 u GSB Ordu Yurtlarında konaklayacak.

02 Ekim 2023 tarihinde üniversitenin açılması ile beraber öğrencileri havalimanı ve Altınordu, Fatsa ve Ünye otogarlarında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personellerimiz ile birlikte kurulacak standlarda karşılayıp, kalacakları yurtlara ücretsiz şekilde

BU YIL ODÜ'DE KAYITLI ÖĞRENCİLERİN 6.089 U GSB ORDU YURTLARINDA KONAKLAYACAK.

Ordu GSB müdürlüğünden yapılan açıklamayı aynen yayınlıyoruz.

Yurtlarımızyeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor. Ordu Üniversitesi 02 Ekim 2023 tarihinde 2023-2024 eğitim öğretim sezonu güz dönemi ile başlayacak olmasıyla birlikte yurtlarda hazırlıklar hızlandı.

Ordu’da aile sıcaklığındaki Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Ordu GSB Yurtlarının yeni döneme hazır oldukları ve başvuruda bulunan tüm öğrencilerin Altınordu, fatsa ve ünye ilçelerinde GSB yurtlarına sorunsuz bir şekilde yerleşmesi hedefleniyor.

oduyurt.jpegOrdu Üniversitesi’ne kayıtlarını yaptıran öğrenciler yurt kayıtlarını da gerçekleştirdi. Bu sene GSB Ordu Yurtlarında 6.089 öğrenci konaklayacak.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç yurtlar ile ilgili soruları cevapladı. “Ordu’yu kazanan öğrencilerin şanslı olduğunu, konaklama sorunu geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda herhangi bir sorun yaşanmayacağını dile getirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda öğrencilerin tamamına yakınını kapasite olarak karşılayacaklarını iletti.

Genç, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak ve Valimiz Sayın Muammer Erol’un destekleri ile ilimizde 02 Ekim 2023 tarihinde üniversitenin açılması ile beraber öğrencileri havalimanı ve Altınordu, Fatsa ve Ünye otogarlarında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personellerimiz ile birlikte kurulacak standlarda karşılayıp, kalacakları yurtlara ücretsiz şekilde transferlerini sağlayacaklarını sözlerine ekledi, denildi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.