BİROL ÖZTÜRK’TEN İMZA GÜNÜ

BİROL ÖZTÜRK’TEN İMZA GÜNÜ

Ordulu yazar, hemşerimiz, Birol Öztürk, devam etmekte olan kitap fuarı kapsamında 31 Mart 2013 Pazar günü saat 14.00’da, fuar alanında bulunan Altınpost Yayınevi standında kitaplarını imzalayacak.

Keyifli ve farklı bir Pazar günü geçirmek için lütfen not alınız!

Tarih:31 Mart 2013 Pazar

Saat:14.00

Yer: Kitap Fuarı Altınpost Yayınevi ORDU HAYAT

Konu: Birol Öztürk İmza Günü 

BİROL ÖZTÜRK’TEN İMZA GÜNÜ

Ordulu yazar, hemşerimiz, Birol Öztürk, devam etmekte olan kitap fuarı kapsamında 31 Mart 2013 Pazar günü saat 14.00’da, fuar alanında bulunan Altınpost Yayınevi standında kitaplarını imzalayacak.Bu zamana kadar yayınlanmış 14 kitabı bulunan Öztürk, prensip olarak imza günü yapmayan yazarlardandır. (Ya da kendi tabiriyle “Yazan”lardan). İlk ve tek imza gününü 2008 yılında yapan Öztürk, bu imza gününün tüm gelirlerini de lösemi hastası bir çocuğun tedavisinde kullanılmak üzere bağışlamıştı. 2008’deki imza gününün yapılış gayesi de, lösemi hastası o çocuk için düzenlenen bir dizi etkinliğe kaktı sağlamaktı.

 

Ordu’da yapılan kitap fuarlarını önemsediğini belirten Birol Öztürk;”kitap fuarı bünyesinde imza günü düzenlemenin kabul edilir bir manası vardır. Gerçek okur oradadır ve oraya sadece kitap almak için gelmiştir. Ama bunun dışında, farklı mekânlarda imza günleri düzenlemek bana biraz tüccarlık gibi geliyor. Elinizde bir davetiye; şu gün, şu saatte, şurada ol, sana kitap satacağım diyorsunuz bir bakıma… Bu, benim düşüncem tabi. Bu türden imza günleri yapan arkadaşlara bir şey dediğim yok.” Diyerek imza günleri hakkındaki görüşlerini ifade etti.

Birol Öztürk, imza gününde;

“Kesik Baş (Roman)” 

”Şeyh Bedreddin (Biyografik Roman)

”Her Dem Her Yön (Roman)”

“Ben Hep 17 yaşındayım (Biyografi) 

“Son Mektup (Araştırma)”

Adlı kitaplarını imzalayacak.

Tüm kitapseverleri imza gününe beklediğini söyleyen Öztürk; “Bu kentin inanılmaz bir kültür ve sanat potansiyeli var. Kültür ve sanat adına neye elinizi atsanız müthiş bir kabul ediş ve sahip çıkış vardır. Ordulu olmak, Ordu’nun hikâyelerini yazmak ve tüm bunları yine bu kentin insanlarıyla buluşturmak, benim için vazgeçilmez bir zevktir. Satırlarımda hayatlarını delik deşik ettiğim memleketim insanlarını dört gözle, o standa bekliyor olacağım ” Diyerek sözlerini tamamladı.

Keyifli ve farklı bir Pazar günü geçirmek için lütfen not alınız!

Tarih:31 Mart 2013 Pazar

Saat:14.00

Yer: Kitap Fuarı Altınpost Yayınevi ORDU HAYAT

Konu: Birol Öztürk İmza Günü 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.