Bayan Düzgün Engelli Okulunda

Bayan Düzgün Engelli Okulunda

Vali DÜZGÜN’ün eşi Gül DÜZGÜN, evde eğitim gören Mertcan AKTAŞ’ı öğretmeni Orkide SEZER ile birlikte ziyaret etti.Engelinden dolayı evde eğitim görmek durumunda olan Mertcan AKTAŞ ve ailesi, Gül DÜZGÜN’ün kendilerini ziyaret etmesinden dolayı mutlu oldukl

 

 

Vali Orhan DÜZGÜN’ün eşi Gül DÜZGÜN, evde eğitim gören Mertcan AKTAŞ’ı öğretmeni Orkide SEZER ile birlikte ziyaret etti.

Engelinden dolayı evde eğitim görmek durumunda olan Mertcan AKTAŞ ve ailesi, Gül DÜZGÜN’ün kendilerini ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduklarını söylediler. Gül DÜZGÜN’ün daha önce kendilerini Vali Konağı’nda da misafir ettiğini belirten AKTAŞ ailesi, kendilerine gösterdiği ilgiden ve verdiği destekten dolayı Gül DÜZGÜN’e teşekkür ettiler. 

Engelli vatandaşların eğitilerek hayata kazandırılması amacıyla Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL’ün eşi Hayrunnisa GÜL'ün himayesinde  başlatılan “Eğitim Her Engeli Aşar” kampanyası ile engelli vatandaşlarımızın eğitimden yoksun bırakılmamasına önem verildiğini söyleyen Gül DÜZGÜN, Mertcan AKTAŞ’ın da engelinden dolayı evinde eğitim görmek durumunda olduğunu ve iyi bir eğitim alabilmesi için ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını ifade etti. 

Daha sonra Ordu İlkadım Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Gül DÜZGÜN, burada okul müdür vekili Şenel ÇITAK’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Öğretmenlerle birlikte bir süre sohbet eden Gül DÜZGÜN, okulun, öğrencilerin ve öğrenci ailelerinin sorunlarıyla ilgili bilgi alış-verişinde bulundu. 
 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.