AzDurda Resim ve Ebru Sergisi

AzDurda Resim ve Ebru Sergisi

AZDUR Spor Sanat ve Kültür Kulübü, Ordu Kültür Sanat Merkezi(OKSM)’nde, Hediyelik Eşya ve Sanatsal Ürünler Teşhir ve Satış Reyonu ile 2010-2011 etkinlikleri resim ve ebru çalışmalarını sürdüren kursiyerlerin eserlerinden oluşan Karma Resim ve Ebru Sergis

 

Ordu’da spor, sanat ve kültür alanında etkin bir şekilde faaliyetlerini sürdüren AZDUR Spor Sanat ve Kültür Kulübü, Ordu Kültür Sanat Merkezi(OKSM)’nde, Hediyelik Eşya ve Sanatsal Ürünler Teşhir ve Satış Reyonu ile 2010-2011 sanatsal etkinlikleri kapsamında kulüp bünyesinde resim ve ebru çalışmalarını sürdüren kursiyerlerin eserlerinden oluşan Karma Resim ve Ebru Sergisi’nin açılışı yapıldı.




 

 

 AZDUR Spor Sanat ve Kültür Kulübü’nün OKSM’deki sanatsal etkinliklerinin açılış törenine, Vali Orhan DÜZGÜN, Belediye Başkanı Seyit TORUN, Vali Yardımcısı Halil BERK, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa YILMAZ, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Sevim GÜRDAL, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda Ordulu sanatsever katıldı.

 Düzenlenen törende, ilk önce AZDUR Spor Sanat ve Kültür Kulübü tarafından OKSM’den kiralanan ve Hediyelik Eşya ve Sanatsal Ürünler Teşhir ve Satış Reyonu’nun açılışı gerçekleştirildi. Açılış Töreninde bir konuşma yapan AZDUR Spor Sanat ve Kültür Kulübü Başkanı Zeki DEMİRCAN, “Kulübümüz bünyesinde yapmış olduğumuz çalışmaların devamlılığının ve kalıcı olması için OKSM bünyesinde yer alan bağımsız bir bölümü kiraladık. Kiralamış olduğumuz bölümü, hediyelik eşya ve sanatsal ürünler reyonu olarak tanzim ettik. Burası daimi olarak açık kalacak. Ordu’ya ait hediyelik eşya bulmak ve almak isteyen tüm dostlarımızı buraya bekliyoruz” diyerek, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

 

Vali Orhan DÜZGÜN de, Hediyelik Eşya ve Sanatsal Ürünler Teşhir ve Satış Reyonu’nun açılışında yaptığı konuşmada, “AZDUR Spor Sanat ve Kültür Kulübümüz, başta satranç, resim ve ebru çalışmaları konusunda Ordu’da marka olmuş bir kulüp. Bugün bu kulübümüzün hazırlamış olduğu ebru ve resim sergisinin ve aynı zamanda da OKSM bünyesindeki hediyelik eşya teşhir ve satış reyonunun açılışını gerçekleştiriyoruz. Ordu Kültür Sanat Merkezimizin, halkın katılım sağlayabileceği bir yer haline gelmesi çok önemli. OKSM, hem hediyelik eşya teşhir ve satış reyonu hem de kafeteryası ile bundan sonra Ordu halkıyla daha çok iç içe olacak” dedi.

 Konuşmaların ardından, AZDUR Hediyelik Eşya ve Sanatsal Ürünler Teşhir ve Satış Reyonu’nun açılışı, Vali Orhan DÜZGÜN, Belediye Başkanı Seyit TORUN ve AZDUR Kulübü Başkanı Zeki DEMİRCAN tarafından gerçekleştirildi.

 

 

Vali Orhan DÜZGÜN, protokol mensupları ve diğer davetlilerle birlikte, Hediyelik Eşya ve Sanatsal Ürünler Teşhir ve Satış Reyonu’nda yer alan ve değişik zanaatkarlar tarafından üretilen el ürünlerinden oluşan hediyelik eşyaları inceledi. Hediyelik eşyaları üreten zanaatkarlardan ürettikleri ürünler hakkında bilgi de alan Vali Orhan DÜZGÜN “Burada sergilenen ve satışa sunulan el sanatları hepsi birbirinden güzel. Bunların mutlaka değerlendirilmesi gerekir. Ordu’yla ilgili hediyelik eşya arayan kişileri, misafirleri, konukları buraya yönlendirmek gerekir” diye konuştu.

 Daha sonra, AZDUR Kulübü’nün 2010-2011 sanatsal etkinlikleri kapsamında, resim ve ebru çalışmalarını sürdüren kursiyerlerin eserlerinden oluşan Karma Resim ve Ebru Sergisi’ni gezen Vali Orhan DÜZGÜN, sergide gördüğü resimleri ve ebru çalışmalarını çok beğendiğini söyledi. Vali Orhan DÜZGÜN, Orduluların sanata çok değer veren yapıya sahip insanlar olduğunu bir kez daha gördüğünü belirterek, “AZDUR Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren yetenekli sanatçılarımızın ortaya çıkardıkları harika eserleri, tabloları, ebru çalışmalarını gördükten sonra Orduluların sanata ne kadar yatkın ve sanatı ne kadar çok benimsemiş insanlar olduğunu bir kez daha anladım. Açılan bu resim ve ebru sergisinde birbirinden güzel eserler ve çalışmalar yer alıyor. Tüm Orduluların bu sergiyi gezmesini ve görmesini arzu ederim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.