AYAĞI  ÇİME BASMAYANLAR..

AYAĞI ÇİME BASMAYANLAR..

Bende yönetici oldum. Bir kaç hoca değişimi yaptık. O anları, zorluğunu bilirim. Metin hocaya verdikleri için teşekkürler. Ordu spora da bundan sonra güzel günler. Başka Ordu sporumuz yokta. Ayağı çime asmayanlarda aklını başına alır herhalde. Her kötü

 

AYAĞI  ÇİME BASMAYANLAR..

Ancak konuşur dedi ve veda etti sayın Diyadin. 9 ay Ordu işlinde Ordu spor adına görev yapan Metin Diyadin, Sivas maçında art niyetli bazı  şom ağızlar yüzünden birde Fatihe Trabzonluluk yapıyor, onu oynatıyor yüzsüzlüğünden görevini bıraktı teşekkür etti ve gitti.

Alt yapıda çalışan bir sorumlu olarak, yerli hocalar dışında bu güne kadar alt yapı ile ilgilenen dışarıdan gelmiş  en mükemmel hoca idi. Gelir sohbet eder ve alt yapıdaki iki tane beğendiği oyuncuyu da devre arası bu takım içinde görme adına yardımcılarına kuvvet çalışması yaptırtmaları için talimat verirdi.

Çok önemli işler yaptı. 26 yıllık hasrete yönetimle beraber son verdi. Sezon öncesi şike nedeni ile uzayan lige geç transferlerle girdi. Fazla hazırlık maçı yapamadı. İyi sonuçlar aldı. Son beş maçtır puan kaybı onu da yönetimi de yordu ve bıraktı. Asla başarısız olmadı.

Şahsım adına üzüldüm. Metin hoca insan olarak ta güzeldi. Sorar fikir alır ve yapacaklarını paylaşırdı. Her şey Ordu spor için derdi. Kimse buradan giderken bir şey alıp ta götürmeyecek diye konuşurdu. Şimdi gelecek olan  hoca, yaptıracağı transferler ve ordu spora binecek yükün maliyeti nerden bakarsan bak, birkaç trilyon.

Bu kadar desteği az bir yönetimin,  cebine ve federasyon un vereceğine bağımlı kulübün yarın işler kötü gidince karşılaşacağı maddi yük olarak sıkıntısını da yine yönetim çekecek ve bunun stresi ile de huzursuz olacak.

Bende yönetici oldum. Bir kaç  hoca değişimi yaptık. O anları, zorluğunu bilirim. Metin hocaya verdikleri için teşekkürler. Ordu spora da bundan sonra güzel günler.

Başka Ordu sporumuz yokta. Ayağı  çime basmayanlarda aklını başına alır herhalde. Her kötü  işte bağırmazlarda destekleri sürer.

Nerde!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum