”AŞK KOKUSU” Oyunu ORDU'DA

”AŞK KOKUSU” Oyunu ORDU'DA

‘Ulak’, ‘Issız Adam’, ‘Romantik Komedi’ filmleriyle tanıdığımız, şimdilerde ‘Adanalı’ dizisinin kötü adamı Alex’i canlandıran Cemal Hünal’ın ilk tiyatro oyunu. ‘Aşk Kokusu’nda Hünal, İlker adlı karakteri canlandırıyor.Ordu kültür sanat merkezi büyük salon

 

Tiyatro ŞenAy,

”AŞK KOKUSU” Oyunuyla ORDU'DA

15 ŞUBAT 2011 

Tiyatro ŞenAy, ‘AŞK KOKUSU’ adlı oyun ile 15 ŞUBAT 2011,DE 
ordu kültür sanat merkezin,de yalnız bir gün saat 20,de oyunun biletleri foto moda,da benetton mağzası ve evlin bale,de satışa çıkmıştır.

Onur Şenay, Akasya Asıltürkmen ve Cemal Hünal’ın oynadığı ‘Aşk Kokusu’, iki perdelik bir romantik komedi. Özdemir Çiftçioğlu’nun yönettiği oyunun müzikleri Kenan Doğulu’ya, afiş tasarımı Arda Aktaş’a, fotoğrafları da Mehmet Turgut’a ait.

 ‘Aşk Kokusu’, kurallarla dolu olan hayatımımızda nasıl yaşayabileceğimizi, hayatın kaçınılmazlığını anlatıyor. Ve buna dikkatimizi çekiyor.

Cemal Hünal’ın İlk Tiyatro Oyunu!

‘Ulak’, ‘Issız Adam’, ‘Romantik Komedi’ filmleriyle tanıdığımız, şimdilerde ‘Adanalı’ dizisinin kötü adamı Alex’i canlandıran Cemal Hünal’ın ilk tiyatro oyunu. ‘Aşk Kokusu’nda Hünal, İlker adlı karakteri canlandırıyor.Ordu kültür sanat merkezi büyük salonunda sergilencek oyun için şimdiden yerlerinizi ayırdın.

‘ 
 

Türkiye’nin en iyi tiyatrolarından birinde tiyatro hayatına başlayan Onur Şenay, 16 yıllık tiyatro hayatının sonunda 5 Şubat 2008 tarihinde Tiyatro ŞenAy’ı kurdu. Eğlenmeyi, eğlendirmeyi, düşündürmeyi, tartışmayı  amaç edinen Tiyatro ŞenAy, oyuncularıyla, yönetmeniyle ve tüm ekibiyle siz tiyatro izleyicilerine hayat ile ilgili tüm dertlerini sahneledikleri oyunlar ile anlatacaklar.

2008-2009 tiyatro sezonunda “Sadece Arkadaşız” adlı  oyunları ile başarılı  bir sezon geçiren Tiyatro ŞenAy ekibi, 2010-2011 tiyatro sezonunda da izleyicilerini “Aşk Kokusu” adlı oyunları ile, tiyatrolarından mutlu göndermeyi amaçlıyorlar.

 

ISSIZ ADAM FİLMİ GİŞE REKORLARINI ALTÜST ETMİŞTİ İŞTE O ISSIZ ADAM----CEMAL HÜNAL 15 ŞUBAT 2011 -----AŞK KOKUSU----ADLI OYUNUYLA SİZLERLE OLACAK 15 ŞUBAT 2011

 

----BİLET SATIŞ YERLERİ:

FOTO MODA

BENETTON MAĞZASI VE

ELVİN BALE...İRT TEL::0 532 2525998.......

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.