Akçiçek Fatsa İslamdağda imzadaydı

Akçiçek Fatsa İslamdağda imzadaydı

İSLAMDAĞ İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ ŞAİR GÖKHAN AKÇİÇEK İLE BULUŞTU Şair Gökhan Akçiçek’in, 2010–2011 Öğretim yılı "Ordu Okuyor" kampanyasına destek amacı ile sürdürdüğü imza günlerinin sonuncusu Fatsa İslamdağ İlköğretim okulu öğrencileriyle yapıl

 

İSLAMDAĞ  İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ ŞAİR GÖKHAN AKÇİÇEK İLE BULUŞTU 
 
Şair Gökhan Akçiçek’in, 2010–2011 Öğretim yılı "Ordu Okuyor" kampanyasına destek amacı ile sürdürdüğü imza günlerinin sonuncusu Fatsa İslamdağ İlköğretim okulu öğrencileriyle yapıldı.2011-06-01 12.45.45.jpgİmza günü ilgili görüşlerini aldığımız Akçiçek şunları dile getirdi: “İslamdağ'ın eski ismi Çatak. Fatsa-Kumru arasında Korgan yol ayrımından 3–4 km. sonra, yol üstünde şirin mi şirin bir okul. Yolu düşen mutlaka uğrasın. Çok güzel bir bahçesi var okulun.  Öğretmen ve idareci arkadaşlar da canla başla görev yapıyorlar. 
 
2011-06-01 12.51.51.jpgÖğrencileri de dünya tatlısılar. Şehirden uzaklar... İlgiden ve sevgiden yana dışa dönük bir yüzleri, sarıp sarmalanacak yürekleri var. Kitap ve başka eğitim malzemesi göndermek isteyenler "Fatsa İslamdağ İlköğretim Okulu- ORDU" adresine gönderebilirler. Sıcak bir selam da gönderseniz kabul ederler kuşkusuz.”  
 
 
İlk defa bir yazarla karşılaşan İslamdağ İlköğretim Okulu öğrencileri Akçiçek’in “ Yaban İncirleri” isimli öykü kitabını kendisine imzalatarak, günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.