80 Kişilik Sanatçı kadrosu Ordu’da

80 Kişilik Sanatçı kadrosu Ordu’da

Ordu Devlet Tiyatrosu’nun 28 Mart 2012 akşamından itibaren her Cuma ve Cumartesi akşamları günleri sanatseverlerle buluşacağını belirten Vali DÜZGÜN, “Ordu Devlet Tiyatrosu, 28 Mart 2012 akşamından itibaren yaklaşık 2 ay süreyle haftanın Cuma ve Cumartesi

 

Vali Orhan DÜZGÜN, 28 Mart 2012 tarihinden itibaren Devlet Tiyatrolarının Ordu Kültür Sanat Merkezinde Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul GÜNAY’ın teşrifleriyle sahne açacağını açıkladı.

Devlet Tiyatroları Perde Diyor

 

Ordu Devlet Tiyatrosu’nun 28 Mart 2012 akşamından itibaren her Cuma ve Cumartesi akşamları günleri sanatseverlerle buluşacağını belirten Vali DÜZGÜN, “Ordu Devlet Tiyatrosu, 28 Mart 2012 akşamından itibaren yaklaşık 2 ay süreyle haftanın Cuma ve Cumartesi günleri her hafta yeni bir oyunla izleyiciler ile buluşacak. Bu süre zarfında Ordu Devlet Tiyatrosu Ordululara 7 adet tiyatro oyunu sergilemiş olacak. Mayıs ayı ortalarında sezonu kapatacak olan Ordu Devlet Tiyatroları, 1 Ekim’den itibaren tekrar perdelerini açacak.” dedi.

 

Vali DÜZGÜN, Ordu Kültür Sanat Merkezi ile Turizm Danışma Bürosunda oluşturulan gişelerden Ordu Devlet Tiyatrosunun biletlerinin temin edilebileceğini de belirtti.

 

80 Kişilik Sanatçı kadrosu Ordu’da

 

Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul GÜNAY da, 28 Mart Çarşamba günü Ordu’ya gelecek ve Ordu Kültür Sanat Merkezinde Ordu Devlet Tiyatrosu sahnesinin açılış törenine katılacak.

 

Kültür ve Turizm Bakanının beraberinde Ankara Devlet Tiyatrosu sahnesinin 80 kişilik sanatçı kadrosu da yer alacak ve aynı akşam “Genç Osman” isimli oyunu sahneleyecekler. Turhan Oflazoğlu’nun yazdığı “Genç Osman” isimli oyunu Şakir Günsunar yönetiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.