4 Ülke AB Projesi İçin Ordu'da..

4 Ülke AB Projesi İçin Ordu'da..

Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında çevre, barış, okul ve toplam konularında ilk projeyi uygulayan Ordu Lisesi’nin “Look After Yourself and the Environment” (Kendine ve Çevrene Bak) projesi devam ediyor. Projeye göre Ordu’ya gelen İspany

Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında çevre, barış, okul ve toplam konularında ilk projeyi uygulayan Ordu Lisesi’nin “Look After Yourself and the Environment” (Kendine ve Çevrene Bak) projesi devam ediyor.

Projeye göre Ordu’ya gelen İspanyol, Çek Cumhuriyeti, Hollandalı ile İtalyan öğretmen ve öğrenciler bugün Başkan Seyit TORUN’u makamında ziyaret ettiler. 

 

 4 Ülke AB Projesi İçin Ordu'da..

Ordu Lisesi misafirleri ile birlikte Belediye  Başkanı  Seyit TORUN’u makamında ziyaret etti.


Ordu Lisesi Müdürü Mustafa TURGUT, Proje Sorumlusu İngilizce Öğretmeni Selvihan GÜLEŞÇİ ve öğrencilerle birlikte gerçekleşen ziyarette Başkan Seyit TORUN misafirlere Ordu ili tarihi, sosyal ve ekonomik koşulları, turizm ve Ordu Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ordu’nun hedef çizdiği turizm konusunda hayli mesafe aldığını ifade eden Başkan Seyit TORUN, Ordu Belediyesinin de bu yolda üzerine düşen sorumlulukları yerine getirdiğini söyledi. Birçok Uluslar arası Festivale ev sahipliği yaptıklarını belirten Başkan Seyit TORUN “Hedefimiz, bu kenti tüm dünyaya tanıtmaktır” şeklinde konuştu.

 

Çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Seyit TORUN’a misafirlerde günün anısına beraberinde getirdikleri hediyeleri verdiler. 


Proje 11-15 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.