300 Öğrencilik Yeni Yemekhane

300 Öğrencilik Yeni Yemekhane

Yarılgaç, "Cumhuriyet Yerleşkemiz içerisinde 8 büyük fakülte ve 1 yüksekokulumuz mevcut. Üniversitemizin bütün bölüm ve programlarında olduğu gibi ana yerleşkemizde de öğrenci sayısı her geçen yıl artış göstermektedir.

ODÜ Ziraat Fakültesi yanında yer alan yemekhane öğrencilerin kullanımına açıldı.

ODÜ'ye 300 Öğrencilik Yeni Yemekhane 23780
 
ODÜ'den yapılan yazılı açıklamada: Önceden akademik ve idari personele hizmet veren Ziraat Fakültesi binası yanında yer alan yemekhane, sayısı her geçen yıl artan öğrencilerimizin daha iyi koşullarda hizmet almasını sağlamak için öğrencilerin hizmetine girdi. 
 
300 kişilik kapasitesi bulunan bu yemekhane Tıp Fakültesi Morfoloji binasında yer alan öğrenci yemekhanesi ile birlikte faaliyet sürdürecektir. Bu hizmetle birlikte Cumhuriyet Yerleşkesi’nde toplamda 600 öğrenciye aynı anda yemek servisi yapılabilme imkanı sağlanmıştır. Bununla birlikte her iki öğrenci yemekhanesinde de ikinci öğretim öğrencileri için akşam saatlerinde yemek servisi yapılacaktır.
 
Konuyla ilgili olarak Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç,
"Cumhuriyet Yerleşkemiz içerisinde 8 büyük fakülte ve 1 yüksekokulumuz mevcut.  Üniversitemizin bütün bölüm ve programlarında olduğu gibi ana yerleşkemizde de öğrenci sayısı her geçen yıl artış göstermektedir. 
 
 Cumhuriyet yerleşkesindeki Fakültelerimiz ve Yüksekokulumuzda 5500’dan fazla öğrenci, Enstitülerimiz bünyesinde ise 1400 civarında yüksek lisans ve doktora öğrencisi bulunmaktadır. 
 
23782Buna bağlı olarak da ana kampüs içerisinde ve diğer birimlerimizde ihtiyaçlar zamanla çoğalmaktadır.  
 
Bu amaçla Ünye ve İkizce’deki yerleşkelerimizde bulunan akademik, idari personel ve öğrenci yemekhanelerinde tadilat çalışmalarımızı çok kısa sürede tamamladık. 
 
Son olarak da Cumhuriyet Yerleşkemiz içerisinde öğrencilerimizin kullanması için 300 kişi kapasiteli ikinci bir yemekhane daha öğrencilerimize tahsis ettik, denildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.