2011'in İlk Müzik Etkinliği yapıldı

2011'in İlk Müzik Etkinliği yapıldı

2011 yılının ilk sanat etkinliğine, Vali Orhan DÜZGÜN, Vali Yardımcıları Salih YÜCE, Halil BERK, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan GÜLDEREN, protokol mensupları, meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda Türk Sanat Müziği

 

Ordu Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sanat Topluluğu’, dün akşam Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde, muhteşem bir Türk Sanat Müziği Konseri verdi. Türk Sanat Müziği konserine, Orduluların ilgisi oldukça yoğun oldu. Ordu Kültür Sanat Merkezi’nin 550 kişilik büyük salonunu hınca hınç dolduran Türk Sanat Müziği sevenleri, konseri ilgiyle dinledi.

2011 yılının ilk sanat etkinliğine, Vali Orhan DÜZGÜN, Vali Yardımcıları Salih YÜCE, Halil BERK, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan GÜLDEREN, protokol mensupları, meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda Türk Sanat Müziği dinleyicisi katıldı.

Levent OKUMUŞ’un Genel Sanat Yönetmenliğini, Hüseyin ANLAR’ın sunuculuğunu yaptığı ‘İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sanat Topluluğu Türk Sanat Müziği Konseri’ni, Şef Engin CANDAN yönetti.

Yurdal KARAHAN, Neşide TANIVERDİ, Rüveyda ÇOL, Mahmut Ekrem KIRIŞ, Hayri ŞENSU, Yaşar BAYRAMLI, Erkan GÖNÜL, Hasan SEVGİLİ, İdris AKDEMİR, Şükrü UZUNCA, Ender BELLİKÇİ’nin saz heyetini oluşturduğu Türk Sanat Müziği konserinde, Asiye SÜRÜCÜ, Akif BAYAZIT, Deniz GÜNEŞ BAYRAMLI, Muhittin YURTTAŞ, Filiz BACINOĞLU BAYRAM, Levent AÇIKEL, Gülsevin GÜLAÇTI, Ramis EREN, İncila SAĞRA, Sezer BÖLÜKBAŞ, Özge ÖZTÜRK BAYRAM, Turgut GÜNGÖR ve Özlem DOĞUŞ solist olarak yer aldı.

2 bölüm halinde gerçekleşen konserde birbirinden güzel 23 eser, solistler ve koro tarafından seslendirildi. 

Verdikleri muhteşem konserle dinleyicilerin kulaklarının pasını silen ve Ordululara unutulmaz bir akşam yaşatan ‘İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sanat Topluluğu’nu, konserin sonunda tebrik eden Vali Orhan DÜZGÜN, “Türk Sanat Müziği Topluluğuna bu güzel konser için teşekkür etmek istiyorum. Ordu, kültür ve sanat toplulukları bakımından oldukça zengin bir şehrimiz. Göreve başladıktan sonra pek çok musiki cemiyetinin konserini dinleme fırsatı bulmuştum. Bu cemiyetler içinde, pek çok meslekten insanlar var. Eczacısından doktoruna, din görevlisinden öğretmenine, polis memurundan esnafına kadar. Ama sadece Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzden hiçbir personel yoktu. Kültür ve Turizm Müdürümüze ‘sizin de personelinizin olacağı bir topluluk kurun’ demiştim ama gördüm ki, topluluğun adı Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzün ismini taşımasına rağmen, Kültür ve Turizm Müdürlüğünden yine kimse yok. Ama onlar da zamanla bu topluluğun içerisinde yer alacaktır. En azından bir temsilcileri olacaktır. Bu ekibi tebrik ediyorum, kutluyorum. Bu serin salonda şarkılarıyla bizleri ısıttılar. Kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.