10 Ocak'ta Tiyatrodayız

10 Ocak'ta Tiyatrodayız

VATAN ÇAKMAK dan alınan bilgiye göre yeni yılın ilk oyunu, 10 OCAK 2011DE tiyatro kedi tarafından sergilenen HALDUN DORMEN FÜSÜN ÖNAL Gazi Şeker Hilmi Özçelik Eda Gülten Sertan erkecan tarafından sergilenen güzel bir komedi PAZAR GÜNÜ CİNAYET olacak.

YENİ YILDA  ORDU'DA 

TİYATRO ADINA GÜZEL OYUNLAR İZLEYECEĞİZ  

  Orduya konser ve tiyatro etkinlikleri kapsamında yıllardır hizmet eden VATAN ÇAKMAK dan alınan bilgiye göre yeni yılın ilk oyunu, 10 OCAK 2011DE tiyatro kedi tarafından sergilenen HALDUN DORMEN FÜSÜN ÖNAL Gazi Şeker Hilmi Özçelik Eda Gülten Sertan erkecan tarafından sergilenen güzel bir komedi PAZAR GÜNÜ CİNAYET olacak.

19 OCAK 2011,de İstanbul meydan sahnesi tarafından sahnelenenSeyfi Şahin’in yazdığı, müziklerini Aras Deniz Sipahi’nin bestelediği, Ahmet Şaraçoglu’nun yönetmenligini yaptıgı, televizyondan tanınan ünlü oyuncular “Olacak O Kadar”dan Ahmet Çevik, “Cennet Mahallesi”nden Ahmet Kabasakal, “Papatyam ”dan Deniz Oral, “Cümbür Cemaat Aile”den Fulden Akyürek (Sapancalı), “Zerda” Şule Cengiz ve “Avrupa Yakası”ndan (Tacettin) Veysel Diker’in rol aldığı “Her Yöne 90 Dakika” adlı oyun Ordu' yu kahkahalara boğmaya hazırlanıyor.

29 OCAK 2011'de çocukları unutmayan ve çocuklara ÜÇRETSİZ olan Geleceğin teminatı çocuklarımıza sigortanın önemini anlatmak amacıyla BKM tarafından hazırlanan "Bay Hooop Evde Şamata" isimli minik izleyicileri hem eğlendirecek hem de düşündürecek. 

Gösterimleri tüm çocuklara açık ve ücretsiz olarak yapılacak "Bay Hooop Evde Şamata"nın biletleri, sahneleneceği il ve ilçelerdeki salon gişelerinden temin edilebiliyor.

Geleceğe güvenle bakabilmek için ülkemizde sigorta bilincinin gelişmesi amacıyla çalışmalarını yürüten Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği, "Bay Hooop Evde Şamata" oyunuyla 56 bin çocuğa ulaşmayı hedefliyor. 

Şubat ayında ise tüm dünyada,da beğeniyle izlenenGenel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan’ın yaptığı Anadolu Ateşi Dans Topluluğu Sibirya’dan Katar’a Japonya’dan Amerika’ya 60 ülkede gerçekleştirdiği 2000 temsille 11 milyonu aşan izleyiciye ulaştı.

Bu güzel gösteri ordu,da sahne alacak dedi . VATAN ÇAKMAK kültür ve sanat başkenti olan ordulu tiyatro severlerin bu oyunlara gerekli ilkiyi göstereceğini düşünüyor .

Bu oyunlar Ordu'da ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ'n de sergilenecektir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.