TÜYAP FUARINDA ORDU STANDI İDDİALI

Gecen seneki Tüyap Fuarı"nda Ordu Stantının hiç ilgi görmediğini ve beğenilmediğini Gazeteci Atilla Şimşek gazetede ve televizyonda ısrarla dile getirmişti.

        Bu yıl farklı olacak bu kesin …

       12 Şubat Perşembe günü saat 11"de İstanbul"da Beylik Düzünde Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve Suriye Turizm Bakanı ile  çok sayıda kendi stantlarında il valilerin de katılımı ile TÜYAP Turizm fuarının açılımını yapacak.

        Bu sene Ordu Kültür ve Turizm Müdürlüğü Tuyap fuarında Ordu"nun tanıtımı ile ilgili en ince detayına kadar iddialı hazırlandığı öğrenildi.

         Türkiye"nin en önde gelen tanıtım ve grafiker firmalarından Alametifarika"nın sahibi Hemşehrimiz Grafiker Uğurcan Ataoğlu ve Mimar Kadir Felek Tuyap Fuar alanındaki Ordu Stantında  Ordu"muzun kültür ve Turizm değerlerinin en etkileyici şekilde tasarımını ve  sunumunu yapacaklar.

        Bu arada Taşbaşı kilisesinin de daha etkileyici ve aktif şekilde Ordu Turizmine Kültürüne katkı sağlayacak bir dönüşümünün sinevizyon gösteriminin çizim ve tasarımını yapan Emin Öztürk, ve Uğurcan Ataoğlu"nun özel tasarımı için kilisenin bahçesinin bir köşesine tamamen cam"dan düşünülen    Moderno “ Ordu Modern sanatlar müzesine Dünyaca ünlü Ordu"lu grafiker ve  karikatürist Gürbüz Doğan Ekşioğlu destek verecek. Ayrıca Sabancı Müzesinin sanat danışmanı mimar Metin Deniz"de bu sanat ve Kültür oluşumuna  katkı sağlayacak.

           Ordu Fuarındaki stantlarda Sağra Fiskobirlik,Poyraz Karlıbel firmaları fındık ürünleri ve mamüllerinin tanıtımlarını yapacak ikramlarda bulunacak.

       Ayrıca Enis Ayar ve Osman Güngör"ün  tasarımı Fındık kavuran Robot (ROBONAT)  Tüyap fuarında Ordu Standını ziyaret eden  misafirlere çok özel kavrulmuş birer  avuç fındık ikramında bulunacak

    “Tabii Yerseniz..”.

       Yine Enis Ayar"ın özel tasarımı Fındık unundan yapılmış çok çok özel acılı Fındık köftesi Ordu standını gezenlerin damaklarında özel bir tad olarak kalacak.

       Lafın kısası Ordu Standı Tüyap fuarında bu yıl çok ama çok farklı olacak…

           

             İHSAN GÜRDAL ONUR GECESİ

 Ordu Sanat evi ORSEV  ve Ordu Şairler, yazarlar ve sanatseverler birliği bu yıl Ordu"lu sanatçı İhsan Gürdal"ın tanıtım ve Onur gecesini 19 Şubatta saat 19.30 da Ordu Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu OBKT salonunda akşam  yapacak.

      Ordu"lu sanatçı İhsan Gürdal bu özel geceye ayrıca sazıyla sözüyle renk katacak. Sanatçının geçmişi günümüze kadar tanıtılacak. Yakma tasarımlı eserleri sergilenecek.

 

             

       

 

Önceki ve Sonraki Yazılar