Salih Ziya CÖRÜT

Salih Ziya CÖRÜT

GÜLYALI DERNEĞİ 2010 YILINA HIZLI GİRİYOR !

GÜLYALI DERNEĞİ 2010 YILINA HIZLI GİRİYOR !

cve daha sonra Güngör Kardeşlerin sahibi bulunduğu GÜNGÖR Plaza"da Kavacık/Beykoz adresinde hizmetlerine devam etmiştir.

Yeni yılda ise Nüfus yoğunluğu itibariyle Gülyalı"lı Gençlerin isteği doğrultusunda Yönetim Kurulu üyeleri Dernek Merkezini Güngören"e taşıma kararı almıştır. Henüz yeni kiralanan yerin tadilat ve dekorasyon işleri hızla devam etmektedir. Artık bundan böyle Gülyalı Derneği Ocak 2010 ayı içerisinde yapılacak olan görkemli bir açılış merasimi ile yeni adresinde faaliyetlerine devam edecektir.

ORDEF"in kurucu üyelerinden olan Gülyalı Derneği, kuruluş çalışmaları tamamlanan ORGİDEF"e de kurucu sıfatıyla katılacaktır.

Ayrıca Gürpınar Sınırları içerisinde ihale ile Derneğimize tahsis edilen 2.403 m2"lik Gülyalı"lılar kompleksinin yapım işlemlerine de en kısa zamanda başlanacaktır. Bu yerin tahsisinde bizlere destek olan Değerli Hemşehrimiz Velittin KÜÇÜK"e teşekkürü borç biliyoruz.

Şubat 2010 ayı içerisinde ise yapılacak olan Gülyalı"lılar gecesi ile birlikte start alacak olan çalışmalarımız, diğer çalışmalarla devam edecektir.

Geçmişte Cevat CÖRÜT"ün başkanlığında ve şahsımın as başkan olarak görev aldığım dönemimizde yönetiminde bulunduğumuz Gülyalıspor"un, Ordu 1. Amatör Kümede namağlup ikincilik elde etmesine karşın, bizlerden sonra irtifa kaybederek Ordu 2. Amatör Kümeye kadar inerek sonlarda mücadele etmek mecburiyetinde kalmıştır. Nihayet yeni yönetim kurulu ile Fuat CÖRÜT"ün başkanlığında, bizlerin de rehberliğinde artık Gülyalıspor"un eski günlerine döneceğinin müjdesini verebilirim.

Amacımız Gülyalı"ya layık olduğu veçhile hizmet etmektir. Birileri gibi çıkar ve menfaat uğruna bu işlerin içinde bulunmadım.

Yeni yönetim kurulu üyelerimizle şahsım ve İnş.Y.Müh.Necip ÖZTÜRK, İşadamı Abdullah GÜNGÖR, İrfan YETGİN, İlyas YILMAZ, Ali ÖZATA, Salih YEŞİLYURT, Ferhat YILMAZ, İsmail CÖRÜT"den oluşan ve Mayıs 2009 Ayında seçilen yönetimimizle gelecekte ilklere imza atmaya hazırlanıyoruz.

Hedeflerimiz ; Öncelikle her türlü aktiviteye cevap verebilecek dernek merkezi. Gülyalı"lıların dinlenip spor yapabileceği komleks alanının bir an evvel bitirilerek hizmete sunulması, eğitim ve sağlıkla ilgili birçok konularda yöremizin sıkıntılarına ortak olmak, ORGİDEF projesi içerisinde yer alarak bu federasyona kurucu sıfatıyla katılmak suretiyle aktif rol almak. Gülyalı"lı iş adamı, sanayici, bürokrat ve siyasilerimize sahip çıkmak.

Amacımız Gülyalı"lılar üzerinden politika yapmak değil, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize sahip çıkmaktır. En derin saygı ve sevgilerimle....!

Salih Ziya CÖRÜT

Önceki ve Sonraki Yazılar