Salih Ziya CÖRÜT

Salih Ziya CÖRÜT

ESENLER"DE FİLİZLENEREK YEŞEREN FİDAN AHMET FİDAN !

ESENLER"DE FİLİZLENEREK YEŞEREN FİDAN
AHMET FİDAN !


Yıllar öncesi Esenlere gelerek yerleşen ve burada filizlenerek uç veren Fidan, bugün yeşererek olgunlaştı ve topluma hizmette siyaset sahnesinde önce İlçe Başkanı, daha sonrasında ise Belediye Başkan Adayı olarak yüreğini ortaya koymak suretiyle aşkla, şevkle yöresine ve ülkemize hizmeti şiar edinmiş, bu nedenle de bugün BELEDİYE BAŞKAN Adayı olarak MHP saflarında bizlerin haklı gururu olmuştur.

Şüphesiz tahsil hayatı sonrası iş ve sosyal hayatında başarı merdivenlerini bir bir çıkarak, önce boks sporuna gönül vermiş ve bu spor dalındaki başarısı ile şampiyonlukları neticesi Esenler MHP İlçe Başkanlığına kadar yükselmiştir.

Daha sonra 29 Mart 2009 Yerel Yönetimler Seçimlerinde ESENLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI"na talip olan Ahmet FİDAN, bugün soyadına yakışacak bir şekilde fidan misali yeşererek meyve verecek konuma geldi ve olgunlaştı.

Artık filizlenerek olgunlaşan ve ülkemizin parçası olan İstanbul denen metropolde Anadolu"nun çeşitli yörelerinden göç alan Esenler İlçesine hizmeti şiar edinerek yeşeren bu fidan, topluma mal olmuş ve toplumun hak ve menfaatlerine kendini adamıştır.

Karadeniz camiası başta olmak üzere ülkemizin dört bir tarafına ve değişik yörelerine mensup insanlarımızın yaşadığı bir mozaiğin tüm versiyonlarını bir arada barındıran Esenler İlçesinde, insanlar arasında dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın sahiplenmede bu denli yükselen bir grafikle yıldızlaşarak hizmetin simgesi olan Sayın Fidan, bu yönü ile de bizlerin haklı gururu olmuştur.

Elbette bu denli yükselen değerimize hep birlikte sahip çıkmak bizlerin olduğu kadar toplumumuzun tüm kesimi ile sivil toplumun vicdan borcu olsa gerek.....

İstanbul"da özellikle siyaset arenasında tüm siyasi partiler arasından Ordululara dört adayla en fazla teveccühün MHP tarafından gösterilmesi de Sayın Ahmet Fidan gibi başarılı hemşehrilerimizin çalışmalarının takdir ve taltifi olduğunu söyleyebiliriz.

Bu nedenle Sayın Ahmet Fidan"ı örnek tavır ve davranışları, başarılı çalışmaları ile yaratıcılık özelliğindeki deha takdire şayandır.

Seçim atmosferindeki Ahmet Fidan coşkusu Esenler"de her geçen gün bir kat daha artmakta ve artık markalaşmaya doğru gitmektedir. Bundan da bizler son derece haz duymaktayız. Elbette hemşehrimizin başarıları bizlerin de gurur kaynağımızdır.

Değerli hemşehrimize 29 Mart 2009 yerel yönetimler seçimlerinde başarı dileklerimizi sunarak saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Salih Ziya CÖRÜT
ORDEF Genel Başkanı

Önceki ve Sonraki Yazılar