Salih Ziya CÖRÜT

Salih Ziya CÖRÜT

DOÇ.DR.NEDİM TÜRKMEN!

 

 İNANCIN, ÖZVERİ VE FEDAKARLIĞIN SİMGESİ

      Hiç  kuşku yok ki, Orduspor başta başkan ve yönetim kurulu üyelerinin inancı,   ilkeli tutum ve davranışlarıyla camia olarak gerek bürokrat ve iş adamları, gerekse etkin ve yetkin makamlarda bulunan siyasileri ve centilmen taraftarları ile bütünleşerek süper lige çıkmıştır. 

      Bir başkan düşünün ki, disiplinli bir şekilde genç yönetimi ile kararlı bir şekilde önüne koyduğu hedefe, vaadettiği 5 yıllık sürenin daha 2. yılında şampiyon olarak ulaşsın… Elbette böyle bir başarının mimarlarını, başta başkan olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyet ve oyuncu kadrosunu tebrik etmek gerekir…. 

      TEBRİKLER ORDUSPOR’UMUZU SÜPER LİGE TAŞIYAN DEĞERLİ  BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU, TEKNİK EKİP İLE OYUNCU KADROSU….! TEŞEKKÜRLER….! 

Sizlerle ne kadar övünsek azdır. 

Bizlere bu güzel tabloyu yaşattınız…..

İnançlı Başkanı, Hırslı ve azimli Teknik Direktörü ile başarıyı ve süper ligi Ordu camiasına armağan eden oyuncu kadrosuna binlerce teşekkürler….

1967 Yılında Kurulan Orduspor’un 44 yıllık geçmişinde başarılarla dolu mazisinin ardından, süper ligden düştüğü günden bu yana ikinci ve üçüncü lig, son olarak da Bank Asya 1. ligde yaşamış olduğu 26 yıllık süper lig özlemi, acı ve tatlılarla dolu lig maratonu sonunda bu yıl süper lig başarısı ile perçinlenerek sevinç ve mutluluk tablosuna dönüştü. 

     Kuruluşunda 17 Yaşında iken yaşadığım heyecanın ardından bugün 26 yıl sonra bir kez daha süper lig heyecan ve mutluluğunun his ve duygularının ne olduğu ve ne anlama geldiğini bizler gibi bu süreci yaşayan bilir.

 Herkesçe de bilinmelidir ki, Orduspor’un bu başarısı  küçümsenmemeli ve aksine gelecekle ilgili daha büyük bir görev bilinci ile kulübümüze maddi ve manevi anlamda sahip çıkılmalıdır. Umarım bu başarıdan bugüne kadar Orduspor üzerinden felaket tellallığı yapan şer güçleri ders çıkarmışlardır. İşte değerli başkan Nedim TÜRKMEN’in de onlara en kibar cevabı kendisine yakışır şekilde, Şampiyonlukla olmuştur. 

     Orduspor’un en büyük kazancı şampiyonluğun yanında mütevazi ve saygın kişiliği ile değerli bir başkana sahip olması olmuştur.

     Artık  Orduspor hedef büyütmüştür. Başkan Nedim TÜRKMEN’in de dediği gibi Orduspor geçmişteki başarılarını tekrarlayarak yine Avrupa arenasında boy gösterecektir. Yeter ki bizler de başkan kadar inanalım ve başkanımızın arkasında durarak takımımızı sonuna kadar destekleyelim. 

     Temiz mazisi ile Orduspor, sadece kendisi için değil, başarıları ile bölgemiz ve ülke ekonomisine ve Türk sporuna katkıları ile önemli mihenk taşlarından biri olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. 

     Milli takım düzeyinde oyuncu yetiştiren bu kulüp gelecekle ilgili olarak başkanımızın liyakat ve inancı  ile artık süper ligde de başa oynayarak başarıdan başarıya koşacaktır. 

     Bu nedenle Orduspor’umuzun bu yılki başarının değeri sonuna kadar bilinmelidir. Artık Orduspror geçmişte olduğu gibi, bugün de çağdaş kent ve centilmen taraftarı ile süper lige yakışan bir takım olma hüviyetindedir. 

     Gerçekten Nedim başkanın camiamıza 26 yıl sonra yaşatmış olduğu bu başarı, her türlü takdirin de ötesinde bir olgudur.  İşte ilkeli, disiplinli ve kararlı olmanın tezahürü, İşte inancın, özveri ve fedakarlığın  zaferi,  işte disiplinli, basiretli, ilkeli ve kararlı tutumu ile Ordu camiamızın, başarının simgesi Nedim TÜRKMEN..!  

     Tekrar Tebrikler ve Başarılar diliyor, camiamıza bu başarının ve süper ligin hayırlara vesile olması  temennisiyle en derin sevgi ve saygılarımı  sunuyorum. 

     Artık bugün ve geleceğin başkanı, başarının simgesi Sayın TÜRKMEN BAŞKAN…. ORDUSPOR ŞAMPİYON ,.!

                                                     Salih Ziya CÖRÜT 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar