Salih Ziya CÖRÜT

Salih Ziya CÖRÜT

BEYKOZ"DA USTABAŞI RÜZGARI !

BEYKOZ"DA USTABAŞI RÜZGARI !    

Üç Dönemdir Çubuklu Mahallesi Muhtarlığını yürüten değerli hemşehrimiz Sayın Şenel USTABAŞI bu kez 29 Mart 2009 Yerel Yönetimler Seçimlerinde çıtayı yükselterek bu kez Beykoz"da MHP"den Belediye Başkan Adaylığına seçilerek hizmetler serisine ustaca devam etme kararlılığını sürdürdü. 

Şüphesiz Sayın Ustabaşı"nı bu göreve talip olmaya iten en büyük etken, topluma karşı olan hizmeti şiar edinmesindeki aşk ile yüce duygu ve düşünceden kaynaklanan haykırışın tezahürü olsa gerek....! 
Gerçekten ekonomik güçlüklerin getirisi neticesi göç etmek zorunda kalan diğer hemşehrilerimiz gibi, Mesudiye İlçemizin kırsalından gelip Beykoz"a yıllar öncesi yerleşen ve ekmek parası kazanmak, iş ve aş bulmak üzere buraları mesken edinerek kendini Beykozlu yapan, çalışma şevk ve arzusu neticesi Çubuklu Mahallesi gibi 11.000 Seçmenli bir mahallenin üç dönemdir muhtarlık gibi önemli ve ulvi bir görevi ifa etmenin yüceliğini tadan hemşehrimizle ne kadar övünsek azdır. 
Elbette bu başarının getirisi olarak Sayın Şenel Ustabaşı, Milliyetçi Hareket Partisi yetkilileri tarafından fark edilerek Beykoz halkının büyük bir çoğunluğunun teveccühünü kazanmış olması sonucu, bu asil göreve MHP"den Beykoz Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildi. 

Geçmişte Beykoz Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan bugünkü CHP Belediye Başkan Adayı Alaattin KÖSELER ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Yücel ÇELİKBİLEK"in denenmiş olması ve geçmişteki olumsuzlukları ile bu kez yeniden halkın önüne sürülerek dayatılması, Beykoz halkınca kabul görmemektedir. 

Bu sebeple Muhtarlık dönemlerinde halkla bütünleşmesi ve onların sorunlarına çare üreterek çözmesi ve başarılı çalışmaları ile halkın takdirini kazanması Sayın Ustabaşı"nı avantajlı kılmaya yetmiştir. 

Mamafih Sayın Şenel Ustabaşı"nın kendi muhtarlık alanları dahilinde geçtiğimiz dönemde Ak Partiden 1.000 Oy daha fazlası ile 6.000 oy almıştır. İşte bu durum Beykoz Çubuklu halkının sayın Ustabaşı"na bakış açısının göstergesi olsa gerek....! Bizler de kendisine başarılar diliyoruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar