Salih Ziya CÖRÜT

Salih Ziya CÖRÜT

26 YIL SONRA GELEN BAŞARI !

 

 

26 YIL SONRA GELEN BAŞARI ! 

      Hiç  kuşku yok ki, Orduspor süper lige veda ettiği günden bu yana 26 yıllık süreçte en başarılı sezonunu Nedim TÜRKMEN yönetiminde play-off’a kalmakla bu yıl yaşadı. 

     Belki de ilk ikiye kalamamamızda en büyük etkenin, Orduspor’un başarısını istemeyen şer güçlerin takım üzerindeki olumsuz baskıları ile menfi tavır ve davranışları olmuştur. Elbette Orduspor’un iç sahadaki kayıpları ise bunun en güzel delili olsa gerek….

      Ancak her türlü olumsuzluklara rağmen bu yılki başarıda en büyük pay, özellikle kurumsallaşma sürecindeki disiplinli ve kararlı tutum ve davranışları ile bu geminin kaptanı örnek başkan Nedim TÜRKMEN’in dir. 

     Değerli başkanın İnançlı ve istikrarlı tutum ve davranışları mevcut başarıyı getirmiştir. Artık taraflı tarafsız herkesin birlik olup, Play-off’taki başarıyı Süper Lige taşıyarak taçlandırmamız gerekmektedir. 

     Bu nedenle inançla Orduspor’umuza sahip çıkalım ! Elbette spordaki başarının ekonomik kazanımları ile değerlendirdiğimizde, bu başarının İlimize neler kazandırabileceğini göz önüne alarak buna göre hazırlanmalıyız.

     TEBRİKLER SAYIN BAŞKANIM… TEBRİKLER  TEKNİK KADRO  İLE SPORCU KARDEŞLERİMİZ…

     Artık  İstanbul’da yaşayan bizler, sizlerin başarısı için duacıyız. Hiçbir zaman bu başarıya inancını yitirmeyen değerli başkanımız Nedim TÜRKMEN’in Orduspor’a vermiş olduğu ciddiyet ve kararlılık, bu başarının gelmesinde en büyük etkendir.

     Hiçbir zaman dedikodu değil, hizmet üreten, saygınlığı ile toplumumuzun beğenisini kazanan, İstanbul’daki futbol okulu projeleri ile Orduspor’a çağ atlatan başkanı kutlamak her Ordulunun vicdan borcudur.  

     Bundan böyle play-off maçları başlamadan olabilecek her türlü  olumsuzluklar karşısında gerekli tedbirlerin alınması hususunda herkesin kendisini görevli addederek Orduspor’a sahip çıkmalıdır. Geçmişte örneklerini gördüğümüz gibi; Orduspor’un bu yılki emeğine haksızlık yapanların karşısında dik durmamız gerekmektedir. 

     Öncelikle oluşabilecek her türlü iç ve dış ayak oyunlarına dikkat çekmek istiyorum. Bu tür durumlarda düşmemek için şimdiden gerekli tedbirleri alarak uyanık olmalıyız. 

     Tekrar Değerli Başkanımız Nedim TÜRKMEN’i bugünkü başarıları bizlere yaşatmasından ötürü tebrik ediyor ve Orduspor’a sahip çıkan tüm hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum.

                                                                                                                   Salih Ziya CÖRÜT

 

Önceki ve Sonraki Yazılar