Şair Ali Öztürk

Şair Ali Öztürk

SODOM ve GOMORA

Adam, karısını ve iki çocuğunu memlekette bırakıp çalışmak için gurbete gider. Ancak, 6 yıl sonra memlekete dönebilmiştir.

      Hasretle, karısını ve çocuklarını kucaklarlarken, bir de ne görsün ki ? 4 yaşlarında bir çocuk “anne !..” deyip karısının kucağına doğru koşmuyor mu ?

        Şaşkınlık ve öfkeyle karısına, “ bu da kim ki ?” Diye sorunca karısı,

      “ Ne yapacaksın ?” Der.

  • Sana baba deyip harçlık mı istiyor ki ? !...

    Tek bir kadınla yetinmeyip üç karısı olan Tekbir Giyim sahibi Mustafa Karaduman da “Kime ne !” diyor.

    Öyle ya ! Kimseden ne nafaka istiyorlar, ne de sadaka.

            Adam, Medeni Kanunu ihlal ediyormuş, önemli mi ? Şeriata uygun ya sen ona bak ! Tosuncuğa 3 karı  az bile… Daha bir tane de müktesep hakkı var.

      Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Bölümü"nde 24 saat Kuran-ı Kerim okuyan hafızlardan, evli ve 2 çocuk babası S.E. internette tanıştığı erkek çocuklara kontör hediye ederek  cinsel ilişkiye zorladığı için tutuklanmış. Bu yüzden bir süre önce de çocuklardan meydan dayağı yemiş.

      Demek ki “kulampara” denilen sapıklar da teknolojiye ayak uydurmuş(!) Eskiden çocukları elma şekeriyle kandırmaya çalışıyorlardı, şimdi ise sapık emelleri için cep telefonu kontörü kullanıyorlar.

      Vakit Gazetesinin 78 yaşındaki şeriatçı yazarlarından Hüseyin Üzmez, cinsel ilişkiye girdiği kadının 14 yaşında ki kızına da cinsel tacizde bulunduğundan tutuklanmış. Vakit gazetesi bunun bir komplo olduğunu yazıyor. Ancak Üzmez"in 5 yıl önce kendisinden 50 yaş küçük bir bayanla evlenmesi, bu işlere karşı zaafının olduğu   kanaatini uyandırıyor.

      Adam yola  zor yürüyor ama aklı hala nerelerde !

      Bir yandan,bazı sanatçı ve mankenlerin, birbiriyle gelip geçici sözde aşk ilişkilerine ; bir yandansa sözde dindarlık ve muhafazakarlık kisvesine bürünüp kendini gizlemeye çalışan bazı rezillerin,   cinsel sapıklığına ve her türlü harama karşı olan zaafına bakınca, tarihte Allah"ın gazabına uğrayan Sodom ve Gomora şehirlerini anımsayıp; başımıza taş yağmadığına şükretmeliyiz. 

BAŞKENTTEKİ ORDULULARIN SESİ

      Ankara"daki Ordulular Kültür ve Kalkınma Vakfının düzenlediği Geleneksel Ordu Gecesine hiçbir  Milletvekili ve bakanımızın katılmazken,önceki gün  bir bakan ve üç milletvekilimiz, parti yandaşlarının  Ordu"daki inşaat şirketi ve doğalgaz bayiliğinin açılış törenine katılmışlar.

      Ordu İl Özel İdaresi ise, halen Ordulular Vakfı tarafından kullanılan Ankara"daki binasını satışa çıkarıyormuş. Satış işlemi gerçekleştiğinde, saygıdeğer vekillerimizi devir teslim töreninde görürsek mutlu oluruz (!)  
 

ŞINANAY YAVRUM ŞINANAY !...

      CHP"nin son Kurultayında, 253 kişilik delege barajını hiçbir üye aşamadığından Baykal, tek başına aday olup 10. kez Genel Başkanlığa seçilmiş.

      Hayırlı olsun diyelim ve kutlayalım,

            Kastamonu Azdavay

            Deniz Baykal tek aday

            Parti içi demokrasi…

            Bu defa da şınanay !...  

AİLE FOTOĞRAFI

      CHP, AKP"ye geçerek Kültür ve Turizm Bakanı olan eski Genel Sekreteri Ertuğrul Günay"ı “aile fotoğrafından” çıkarmış.

      Bazı bağnaz aileler vardır; istemedikleri birine kaçan veya tasvip etmedikleri biriyle izdivaç yapan aile fertlerinin, albümlerde yer alan aile fotoğraflarındaki görüntülerini  ya keserler ya da karalarlar. Bu da onun gibi bir şey olsa gerek…Oldu olacak, parti kayıtlarını da değiştirsinler (!) 

  • Ordulu Cevat Hoca Zico"ya karşı

          Cimboma söyletti şampiyonluk marşı 


 

Önceki ve Sonraki Yazılar