Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

YÜREK KONSUN

 

YÜREK KONSUN

Kasımpaşa maçında oynayacak olan sporcumun  teknik taktik formatın bu saatten sonra yüzdesi şu ise , bedeninin sahada olma yüzdesi ise yüzde yetmiş olmalı diyor Cevat hoca. Artık bedeni çim sahada olmayacak sporcunun bu saatten sonra ortaya koyacağı aşağıdan kaçma planı ise çürük elma gibi olur.

Bu takımın keşke 5 hafta öncesinde olmalı  idi bu kan değişikliği, hem başkan hem yönetim biraz duygusal oldular. Aslında başkan en iyi bilendir duygusallığın kurumlar içinde yerinin fazla olmadığının ama o da sayın Cuper hocaya sevgi dolu bakmaları kopmalarının geç olmasında etken oldu.

Şimdi bu hafta adı ne olursa olsun gücü ne olursa olsun, sahamızdaki her maçın galibiyetle bitmesi için Kasımpaşa maçını bu sporcuların alması şart. Elindeki kadro bu. Bu oyuncuların bundan sonrası ya yürek olmalı yada yalandan diş sıkma  görüntüsü. Buraya gelmesinde onların suçu yok. Bence yok. Alınan oyuncunun hiçbirinden Ali, Yusuf, Garcia olmasını beklemek günah. Bunlar prese dayalı oyun formatında olamayacak kadar Avrupalı sporcu kardeşlerimiz.

Bunlardan bir defansif özelliği öne çıkan takım için iki yıldır her gün sahada idman veren Cuperin baktığınız da o defansı destekleyecek özelliği olan orta saha oyuncusu almaması da soru işareti. Madem kafanda defansif bir takım var, niye Gosso yada Gosso tipi oyuncu gider yada niye Yalçın yada yalçın ayarında oyuncun olmaz, veya Sedat kalmaz.

Bunların konuşulması için sezon sonu olması, yönetiminde eksi artı ne varsa her şeyi ortaya koyması  gerek. Sonrasında ise bir revizyon olması, olurken de haddime değil ama bütçeyi aşmadan bir transferin içinde kalınması, yapılması, kalırsak ligde asla korku tünelinde olmayacak Ordu spor olması ilk madde olmalı.

Ama önce bu hafta Kasım paşa maçı için her taraftar tribünde olmalı. Bu maç ne olursa olsun bu oyuncuların oynayacağı maçla 3 puanla bitmeli. Ahmet Çakar ın dediği gibi Ordu spora oynanan oyun görünen maç kasetlerinde ortada. Her kes Ordu spora karşı cephe almış… İyide Ordulu olan bazı insanların yorumlarına bakıyorum, başkana ve yönetimine karşı onlardan fazla cephe almış…

İş mi bu..?

Önceki ve Sonraki Yazılar