Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

UMUT VE SON 5 MAÇ

 

O kadar özel maçları lehimize getirmişken son dakikalarda verdik ki, öyle rakibimiz olan takımları sahamızda düşmüşken yerden kaldıracak oyun hamleleri yaptık ki, her hafta tüm taraftar ve yönetim olarak birbirimize bu maçta tamam diye umutlar verdik ki, sahada son dakika senaryosunu ve sayın Cuper in bu oyun içindeki müdahalelerini göz ardı ettik ki, şimdi sayın Cevat hoca ile tekrarumut oyununa devam edeceğiz, son 5 maç içinde 4 maç…

Kimse aklına düşme gibi acıyı yada bu takımı tekrar Bank-Asya gibi ligde bir daha olur tarafına bakmıyor, olsun istemiyor. Kim ister ki. Birde artık yönetimin sunduğu imkanların boyutu çok güzel, o güzellikler dışarılarda birkaç kişiyi tatmin etmese de alt yapıya, oradaki takımların maçlarına, sonuçlara etki etti, neticeler harika oldu.

8 maçtır A2 takımı yenilmeden  rakiplerini yenerek  ikinci olma gibi bir duruma gelmesi bizi sevindirirken , Rize takımının hocası sayın Osman beyinde takımımız için ; “müthiş takım yapmışsınız, koşan pres yapan,ayağa çok seri pas yapan, inanın başımız döndü, tebrik ederim, bu takım harika olmuş”, demesi kimsenin tenkit yada yorumlarına fazla takılmadan geldiğimiz yolun, o yolda alt yapıya yürekten destek olanların başarısı ve çok güzel bir şeylerin yapılmasının bu takımın aldığı netice ve oyuncuların yeteneği en güzel cevabıdır.

Onun için diyorum, yönetimde bunu istiyor, taraftarda. Bu takımın asla burada kalması lazım. Bu sporcularında sahadaki o kırılgan nazik aman dokunmayayım hallerinden çıkıp rakibe dişini göstermesi ve puanlar alması artık şart. Rakip kim olursa olsun.

Cevat hoca ve ekibi Ordu spor için uzun vade planların içinde olması, bilgi ve deneyimini üstte değil, alt yapıda da vermesi, yeni Emre,Arda ın oluşması içinde bu takımın alt yapısından oyuncunun alınması arzumuz.

Son beş maç, 4 maç 12 puan…

Bakalım ne kadarı bizim olacak. Ordu spordan başka Ordu spor yok. Yine diyorum, eğer bu il büyük şehir olmanın hayali içinde olacaksa, Ordu spor süper ligde olmalı. Çünkü bu ilin süper ligde olması süper takımların, onların yöneticilerinin gelmesi ve yatırımın yapılması demek.

Hava alanı, otoban, Tren yolu…

Evet beyler kalan 5 maçtan  4 tanesini almalısınız. Bunu hem Ordu hemde kendiniz için yapın, çıkın aslanlar gibi oynayın.

Önceki ve Sonraki Yazılar