Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

TRABZON MAÇI

TRABZON MAÇI

Maçı ben ben oturdum birine inat, beni bırakıp gittiği için iki gözümle sinirli bir ortamda izledim,  sonrada izlediğim maçtan emin olmak için, maça gidenlere sordum . Önce sporcular nasıl dedim, geçen sezondan iyi dediler, gençler dedim, heyecanlılardı dediler. Takım nasıl dedim, takım olma sıkıntımız var, dediler.

Doğrusu bu idi. 

İzleyenlerde iş olsun diye izlemediler. Uzun zaman merakla bekledikleri Ordu spor nasıl diye gittiler, izlediler.

Bu sezon  takıma   iyi oyuncuları almışız ama takım olmada gözle görülen ciddi bir  sıkıntı var,  sahada ordu spordan istediğimiz takım oyunu yok. Bunun giderilmesi lazım diyen insanlarımız var ki,  onlar fanatizm derecesinde kişiler.  Yürekten Ordu spor sevdalıları.

Trabzon a gidip te maçta olanlarda  yine aynı görüş hakim. Oyuncular iyide birbirleri ile takım içinde takım olmada sıkıntılarımız var, diyorlar. O zaman takım için lazım olan malzemeyi hoca istemiş yönetim almış. Ne demişse yapmış. İşveren gibi değil de arkadaş gibi olmuş, mesafe bile koymamışsa,  yönetimde hocasından,  aldıkları oyuncuların mevcut olduğu  bir takım seyretmek ister.

Huzurlu ve rahat.

Trabzon a baktığımızda buna da mı yenildik diyenler var. Bu takıma güvenenler yenilgiyi hazmedemeyenler, morali bozulanlar var.

Asıl güzel olan bu.

Başkan ve yönetimde bu kadar iyi bir takımı  bu insanlara sunabilmek için masraftan kaçınmazken hocanın da ekibi ile yan yana gelmişlerden ideal bir takım yapmak işi ise, yapacak. Bu takım takım oyunu oynayamıyor u kimse söylemeyecek. Ya da bu kadar iyi oyuncuların uyumsuzluğu niye bu kadar belli olmuş demeyecek.

Çünkü hedefi olan yönetimin hedef için kurduğu takımın hocası da o hedefe doğru gidecek güçlü takımı bu yönetime ve taraftara mazeret aramaksızın izletmek zorunda.

Çünkü bu alan çok pahallı bir alan.

Hata kabul etmeyecek kadar. Kimseye koz vermeyecek kadar. Ordu spor takım için oyuncu almışsa o takım takım olmalı  Mersin maçına kadar.

Benim gördüğüm bu. Alınan oyuncular için yönetime ve başkana teşekkür etmek lazım Hocanın istedikleri alınmış. Top artık Cuper hocada.

Önceki ve Sonraki Yazılar