Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

SEYİT TORUN…

 

CHP li vekil İdris Yıldız,  “çok samimi olarak iktidarın havaalanı ve çevre yolu için attığı adımlar için teşekkür etti”. Ama sayın Torun yanlış yaptığında ayağa kalkan muhalefet nedense Ordu adına çok güzel işler yapıldığında niye teşekkür etmez ki..?

Sayın Torun da “Akp “gibi yüzde 70 de oy almış ve her kesim tarafından hala itibarı sonsuz olan bir isim. Bu ismin yaptıklarının yanında yapamadıklarının ne kadar normal olduğu aşikar. İktidar belediyesi değil. Olsa idi bugün Ordu için bir çok proje önceden yola çıkar, o Ankara dan gelmeden önünde hazır beklemiş olurdu.

Yapılan Pazar yerleri, yollar, Teleferik ve Ziraat bankasının önüne yapılan alan,spor kompleksleri, bence hiçte fena değil. Akşam arabam ile  geçerken bu güzellikleri görmek beni çok mutlu ediyor. CHP li falanda değilim. Orduluyum. Ama sayın Torundaki  içten samimiyet ve insana yaklaşımı çok olumlu buluyorum. Onu insanların içinde bir sevda köprüsü yapanda bu hali zaten.

Yaptıkları  yada yapamadıkları ortada iken yaptıklarını  takdir etmemiz yanında onun başkan olduğu Ordu iline yakışmayanlarda  yok değil. Başta caddelere park edipte trafiği allak bullak eden çirkin görüntü,dar sokaklardaki olumsuzluklar, sokakların dogalgazcılarca oyulmuş halleri, Ordu spor takımına uzak duruş sergilemesi, haklı yada haksız, bunlara uzak olma şansı yok.

Çünkü o , Ordu ilinin yedi emi bir insanı. Kimseye küsme lüksü, benlik yapma, kibirli olma şansıda yok. Ordu spor olunca mesele,  bu kulübe hizmet eden isim kim ise onun için yapılacak en son şeyi de yapmak onun için ön şartlardan birisi.

Ulubey belediye başkanlığından beri onun sportif olarak Ordu sporuna yaptığı az yada çok hizmeti bilirim. Birde Ordu spor için yaptıklarına bakınca bugün uzak olması onun insani yanına pek fazla uyum sağlamayan bir hareketi bence.

Yine  insanlar onu sevdi ve iki dönem seçtilerse bu sevgiyi bitirmemek lazım. Oda bunu yapıyor..İyi yapınca alkışlayalım yanlışı da tenkit edelim ki oda  nerde yanlış var bilsin. Dost acı söyler derler ya işte öyle bir şey.Benim için hizmet eden herkes çok önem arz eder. Bugün İç işleri bakanına nasıl sahip oluyorsa Ordu size de öyle…

Başarılar sayın başkan.

Önceki ve Sonraki Yazılar