Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

SERENATTİ HOTMAiL, ALİ TADž

 

Sürekli Orduspor alt yapısı  ile ve benimle uğraşman güzel de, alt yapının yenilmesi, yenmesi bunlar ufak işler, günlük anlık işler, maçlar falan.. derdimiz bu değil. Derdimiz o kadar büyük ki bunu çözmeye çalışıyoruz. 

Bu pencereden baksanız, bizimle olup ta o pencere kenarında olsanız.

Bizim derdimiz , Bolu yenmiş,  Sivas la berabere kalmışız, Ankara yı kaçırmışız da değil, orda bir iki oyuncu varmış, bize gol atmışta değil, alt yapı olarak. Üst yapıya iki üç ismi nasıl veririz de bunun yolunu açarız da  sayın Taç.

Diğerleri bir iki fanteziden başka bir şey değil. Transfer yapalım değil derdimiz. Alacağımız sporcunun geleceği yukarda olmalı ve Orduspora binlerce lira kazandırmalıdayız.

Zaten orada burada o kadar üst düzey senin dediğin gibi bir oyuncuya da raslayamadık. Elimizde hazırladığımız üç dört isim var, kısmetse bunları Ordusporun A takımı içinde göreceğizi söyleyebilirim.

Amacımız para verip de transfer yapmakta değil, alt yapıdan getirip de ondan kazanmanın planındayız sayın Taç.

Bu sabır ister. Bu kararlılık ister. Siz Bolu maçına bakarsınız biz yukardan bakan gözlerle orda oynayan,  hedef çizdiğimiz oyuncuların gelecekteki performanslarına bakmaya çalışırız. Acaba olacaklar mı  diye.

Siz hiç  kafes te  muhabbet kuşu gördünüz mü hastalık anında, solar, acaip susar ve yavaş yavaş ölür. Alt yapıda bu durumu yaşadı bir müddet. 

Başkan ne dedi sayın Taç;” Alt yapı üreten olmalı.” Şimdi planlanmış ve geleceğe yatırımı yapılmış bir takım düzeni var alt yapıdaki hocaların ..

U 13 ten A2 ye kadar.

Kolay değil sayın Taç..

Eleştirmek kolayda, 100 binlik Ordu ilinde bir oyuncu için kaç  bin sporcu taranıyor biliyormusunuz, bunları bulmak adına nasıl çalışılıyoru, bulduk sandığın insanları da Üniversite ve yukarda ki hocaların bakış tersliğinden kaybetmenin ne demek olduğunu.?

Biz bir plan yaptık. İnşaallah utanmayız.  Başarırız. 

Bir iki oyuncu yukarıya veririz. 

Antep maçında Ulvi 18 de idi mutlu olduk.

Bundan sonra diğer isimler girer. 

Sizde bakarken bu pencereden bakın, falancının oyuncularının mevki yönünden, oyunculuğundan değil.

Saygılar  sayın Taç.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar