Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

ORDU SPOR TAKIMI

Nazar değmesin, istikrarlı ve disipline içinde ligde bir yere doğru teknik heyetin istediği ölçüde ve ne yaptığını bilerek yol alıyor. Takımın tamamının yediden olduğunu düşünürsek oynayan oyuncudan bu takımın yapımında emeği olan her kese ayrı teşekkür etmekte fayda var.

Bugün Maraş maçından da 3 puanla dönen Ordu spor takımının iki deplasman ve bir iç sahada aldığı  puanlara bakınca ,bu takımı sahada yalnız bırakan taraftar utanıp ta bir an düşündüğü oluyor mu?

Onların taraftarına ihtiyacı var her takım gibi. Onların ruhuna ihtiyacı var her iddialı takım gibi. Ordu spor takımı ve onun içinde görev almışların  bu takıma kattığı eksi yada artısına bakarsanız artı emeğin çokluğunu görürsünüz. Kimse  Ordu spora ihanet etmez. Asla bilerek bu kulübe zarar vermez.

Ben Karşıyaka-Manisa ve Maraş maçından 9 puan alan bu takımın teknik kadrosunu ve oyuncularını ayrı  ayrı tebrik ederim. Bu takımın yapımında emeği olan Tahsin Türkmen ve başkana da teşekkürler.

Kolay iş değildi yapılanma, ama onlar en iyiye yakını yaptılar… 

 

SOYA TAKIMI

Ve  Özcan Türkmen. Kolay mı milyarların döndüğü bir bal ligine  katılmış Soya takımını isteyip almak, oradaki oyuncuların çoğu gitmiş, sen yeniden takım kuracaksın genç sporculardan, tecrübesiz isimlerden. Zor şartlarda çalışıp buradan bir bal ligi takımı yapacaksın.

Etrafında sana yakınların bile inanmakta zorlandığı  inancına ortak bulamayacaksın. Ama Fatsa gibi milyarları bomboş  sporculara harcatmışlar karşısında, Fatsa dan fark yer denilen Soya spor ile Fatsa ya ilk maçında 3 gol atmayı başaracaksın. Elindeki kadroda bir Uğur bir Necdet var oynayan, gerisi ise Liseden tanıdığın sporcuların ve inandığın gençler.

Bu gençler öyle işler yaptılar ki şaşırdı  herkes, Fatsalı yöneticilerde. Bir “Serhat-Serkan-Kamil- Ali-Gökhan-Aykut ve Sergenler” ile gelen üç puanın asıl mimarı bu takımı yoktan bu lige sokan Özcan hoca, ona destek olan kardeşi ile yönetimindeki dostları..

Sizleri alkışlarken, maça gelen ve bu maçı tribünden izleyen sayın eski iç işleri bakanımız İ.Naim Şahin beye de, oraya gelen heyete de, stadı dolduran taraftara da sonsuz teşekkürler.

Destek çok önemli.

İşte bugün bunu Soya takımı yaşadı. Ne güzel oldu hem 3 puan hem de Ordu insanını arkasında bulması. İnanıyorum ki ilerde bu sporcular daha iyi olacaklar. Tecrübe her şeyin önünde.

Fatsa takımı için üzüldüm. Adeta  bir sporcu çöplüğü yapmış kim sorumlu ise..

Yazık verilen paralara.

Yazık bunları oyuncu diye de takıma alıp ta sahaya sürenlere.

Yazık.

Önceki ve Sonraki Yazılar